Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Za distributere kozmetike i ostalih proizvoda /

Herbalife - my new life :-)

Pozdrav svima! Kako i sama koristim Herbalife proizvode koji su mi puno pomogli prvenstveno u vezi zdravlja, a sam izgled mi je došao gratis :-). Kao zaposlena majka s manjkom vremena za sebe, hranila sam se nezdravo, imala padove energije tijekom dana i pad imuniteta što je nakupilo puno toga negativnoga na moje tijelo i opće zdravstveno stanje. Od kad sam otrikla Herbalife, ja sam preporođena :-D te iz toga razloga želim ponuditi i drugima jer bi me to jako usrećilo!! Ovo nije reklama, ovo je moja priča te ako se netko prepozna u ovome može mi se slobodno javiti :-). Postoje i probni paketi od 6 dana te tada vidite o čemu Vam pričam :-). Možete mi se javiti u inbox te vam pošaljem moju FB stranicu. Hvala i ugodan dan Vam želim!
2017 03 14
> Florami: > Ovo nije reklama, ovo je moja priča te ako se netko prepozna u ovome može mi se slobodno javiti :-). > Postoje i probni paketi od 6 dana te tada vidite o čemu Vam pričam :-). > Možete mi se javiti u inbox te vam pošaljem moju FB stranicu. > Hvala i ugodan dan Vam želim! ovo nije reklama. zakljucak - sad se hranis jos nezdravije.
2017 03 14
Jel netko stvarno vjeruje u ovo..
2017 03 14
Okej, tako sam i sama razmišljala :-) i ovo je normalna reakcija svih koji to isto nisu isprobali. Ali to mi daje još veći poticaj da radim na sebi i dokažem da ovo nije bez veze, da ovo nije dijeta - ovo je zdravi doručak koji je zamjenio jutarnju pekaru i kroz cijeli dan koristeći i druge proizvide ja letim do naveče :-). Da li ste provjerili s nekin da je to nezdravije ili samo vaša predodžba?
2017 03 14
> Florami: > Okej, tako sam i sama razmišljala :-) i ovo je normalna reakcija svih koji to isto nisu isprobali. Ali to mi daje još veći poticaj da radim na sebi i dokažem da ovo nije bez veze, da ovo nije dijeta - ovo je zdravi doručak koji je zamjenio jutarnju pekaru i kroz cijeli dan koristeći i druge proizvide ja letim do naveče :-). > Da li ste provjerili s nekin da je to nezdravije ili samo vaša predodžba? da djeluje, planeta bi zivjela na herbalajfu. herbalajf je cisti galofak koji nije z od zdravog obroka, kamoli prvog, najvaznijeg, jutarnjeg. ak oces zdravo, kupi si salatu i zvaci. ako neces, truj sebe muckalicama umjetnog podrijetla. ne truj druge da bi digla koju kunu.
2017 03 14
U redu, meni su i ovakva mišljenja važna. Svakako, tu sam za sve koji žele znati više :-). Lijepi pozdrav!
2017 03 14
I da, gdje bi nam bio kraj kad bi svi živjeli na Herbalife-u, dobro ste rekli!!! Samo da nema ovakvih predrasuda od ljudi koji nisu niti probali... Lijep pozdrav :-).
2017 03 14
ti si slobodna zivot provesti na tom otrovu. to je tvoje pravo. mozes tu odluku opravdavati poslom, djecom, nedostatkom vremena. netko kome je stalo moze te uputiti na time management tecaj, jer je iz toga sto si napisala razvidno da ti je to potrebno. naime, ne stizes nesto sto sve zene svijeta nekako stizu. naravno, ne moras. mozes gutat herbalajf. al ne zaboravi kad si upropastis zdravlje, naci dobro opravdanje za to sto si sebi napravila. ono sto je nedopustivo je navlaciti druge na to da sebe truju. kisi kisi.
2017 03 14
Ako je za tebe zdravo obroke imati u obliku šejkova u kojima ima brdo emulgatora i pojacivaca okusa, onda ti ne znas sto je zdravo..
2017 03 14
Herbalajf i sve u vezi njega čini mi se kao neka sekta,jednom slučajno prisustvovala nekom njihovom tečaju kako navući ljude na Herbalajf Hare Krišna je mala beba,a ona fora sa šejkovima mi je odlična,al naravno uz njih se trebaju piti tablete za imuunitet al zdravii su i niste gladni....NO SHIT,ne bi bila gladna ni da popijem litru vode na tašte ujutro...sigurno mi ne bi trebale tablete za imunitet...
2017 03 14
Čini se da je jedino dobro čemu je Herbalife poslužio to da se Andrea Andrassy ima čime sprdati u svojim kolumnama. Redovito ga spomene. I popljuje na max. Nisam probala. Ni ne planiram.
2017 03 14
Sestra uzimala...otisle kile za dva mjeseca (cca 10kg) ali je oslijepila na jedno oko.Da, OSLIJEPILA. Vadila sve nalaze,snimala sve moguce...nisu znali sto je...prestala piti i vratio se vid za tjedan dana. Super, ako Vama odgovara :')
2017 03 14
> Anamarija02: > Ako je za tebe zdravo obroke imati u obliku šejkova u kojima ima brdo emulgatora i pojacivaca okusa, onda ti ne znas sto je zdravo.. ...plus GMO američka soja..😖
2017 03 14
Sorry...naopako je....😕 Ne pitajte me zašto mi još stoji....vjerovatno kao spomenik vlastitoj gluposti.
2017 03 14
Nutella, my old life!!!
2017 03 14
1 2 3 4