Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Crna maska

Pozdrav cure, vidjela sam već da je bila neka tema o maski s aktivnim ugljenom, ali tamo nisam našla što me zanimalo. Dakle, ja bih htjela probat to sama napraviti, ali budući da treba ljepilo, zanima me koje je sigurno za staviti na kožu? Isto tako, ako je netko naručivao s ebaya ili alija i zadovoljne ste, molim link :)
2017 07 14
Nemoj se uopće peglati s ljepilom, nijedno ne može biti zdravo... kupi radije u ljekarni ili dm-u aktivni (medicinski) ugljen, najbolje u prahu (bočica je cca 70ak kn, ali ima dosta) ili tablete koje ćeš samljeti. Pomiješaj s vodom, ja znam staviti i zelene gline, i nanesi kistom ili rukom na lice, pa isperi za 15-20min. S ugljenom možeš i prati zube za efekt izbjeljivanja, a ako ti se dogodi kakva stomačna viroza ili trovanje hranom, imat ćeš ga u kućnoj ljekarni. Vidila sam da u dm-u ima Baleina maska s ugljenom, 10ak kn, pa ako ništa... ;)
2017 07 14
Hmmm, vjerujem da sam jučer pročitala da je netko probao tu Baleionu, ali da nije napravila posao. Ja nažalost imam kožu koja se ponaša ko da sam još uvijek tinedžerica, makar imam 22 XD nešto što bi ovako izvuklo nečištoće čini se jako korisno.
2017 07 14