Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega lica /

Privatni dermatolog Zagreb

Bok cure Ima li tko savjet za dobrog dermatologa u Zagrebu? Radi se o nečistoj, osjetljivoj i suhoj koži lica. Moja me doktorica opće prakse samo šalje kod kozmetičara ali nakon tretmana mi je samo gore. Imam puno mitesera kojih se ne mogu riješiti a čim dotaknem lice nastaju mi rane tako da mehaničko čišćenje nije dobar izbor. Tražim nekoga tko radi dobro svoj posao i da me pritom ne opljačka.
2017 12 11
Pozdrav! Moja je preporuka dr. Sanja Gregurić. Topla, pristupačna... Moj problem, nažalost, nije mogla riješiti (vezan je uz autoimuni poremećaj, nisu problemi s kožom) i pregled mi zbog toga nije htjela naplatiti. Dala mi je puno dobrih savjeta. Ostala mi je zaista u jako lijepom sjećanju. Preporučio mi ju je poznanik koji je imao strašnih problema s kožom, i ona mu je jedina, od silnih dermatologa koje je prošao, uspjela pomoći.
2017 12 11
Ja ti npr. ne bih ni u ludilu preporucila dr.Sanju Greguric. Super je za komunikaciju, sve je to za '5', al kaj ti vrijedi kad ti sve ostalo vezano za lice fula; da budem jos preciznija: stanje od njezinog Silverex sapuna i glupavog savjeta o ulju cileanske maline mi je samo pogorsalo stanje. A o odgovaranju na mail da ni ne govorim.. Bolji od nje je dr.Andrija Stanimirovic..
2017 12 11
Vidite kako se iskustva razlikuju. Očito da nema"univerzalno dobroga". Meni je dr. Gregurić baš ostala u sjećanju kao stručna. S druge strane, prijateljica koja ima problema s kožom lica ide dr. Stanimiroviću i uopće nije zadovoljna jer se naplaćala skupih lijekova i krema, bez rezultata. U svakom slučaju, sretno u potrazi. Nadajmo se da ćete od prve nabasati na onoga tko će riješiti problem.
2017 12 11
Dr.stanimirović definitivno 250 kn pregled
2017 12 11
Andrija Stanimirović, stručnjak provjereni....
2017 12 12
> romana1102: > Dr.stanimirović definitivno 250 kn pregled Sad ti je po novom 300kn(prvi pregled), takodjer i kod dr.Sokol, a dr.Sanja Greguric je prije par godina bila 500kn (koju sad trenutnu cifru ima za prvi pregled; ne bih znala).
2017 12 12
Pogledati ću još za sve njih i raspitati se. Hvala puno :* :*
2017 12 13