Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li je ovo preprodaja?

Prije par tjedana prodala sam parfem gospođi za 100kn +15 tisak.Sad vidim taj isti parfem danas oglasila 200kn +15 slanje.Zanima me da li je to dozvoljeno ,što mislite ?
2018 06 18
Naravno da je dozvoljeno. Moglo bi se razgovarati da li je baš etično, no to je neka druga priča. Onog trena kad je od vas kupila taj parfem, postao je njeno vlasništvo, s njim može što želi, pa i pokušati prodati ga po desetostruko većoj cijeni.
2018 06 18
To onaj orGinal Black opium? :s Mislim da se tu ništa ne može, nažalost.
2018 06 18
Dozvoljeno je i nažalost ti tu ništa ne možeš. Jednom sam imala zamjenu moje Bata sandale za 2 parfemčića - neki Playboy i neki iz Avona čini mi se. Prodavala sma sandale za 100kn a pristala sam na zamjenu jer su mi sandale bile višak i htjela sam ih se riješiti. Ok prošla zamjena, prošlo sve i za negdje tjedan - dva vidim sandale se prodaju za 450kn (?!) Šta reć, koju poruku poslati, kome..... ,:) ,:)
2018 06 18
Onog trena kad nešto prodam, to više nije moje. I ja više ne razmišljam o tome. Što će nova vlasnica napraviti s tim, njena stvar. Može baciti, pokloniti pa i prodati stoput skuplje.
2018 06 18
Zašto je to problem? Kupim od prodavača nešto za 50kn, ne odgovara mi možda, znam da stvar vrijedi i više ili da mogu dobiti više od 50kn i prodam je za 100kn. To je njezina stvar koju je ona kupila, pošteno platila, prodavač zadovoljan jer je dobio novce i to je to. Novi vlasnik ima volju da radi što god želi. Što je tu ''neeitčno''? A na prvo pitanje ''jeli to dozvoljeno?'' neću ni komentirat, od kad vlasniku stvari nije dozvoljeno da on odredi cijenu? :')
2018 06 18
Kada nešto prodam to više nije moje i nova vlasnica može raditi sa tim kaj hoće .
2018 06 18
I meni se desilo.... prodala sam skoro nove Art sandale za 150 kn (cijena im je bila 700kn) a cura koja ih je kupila ih odmah stavila u prodaju za 400! Naživciralo me to zato jer sam htjela nekog razveselit, da ih osoba nosi i uživa u njima, bude zadovoljna zbog "dobrog ulova". To je ono zbog čega volim ovu stranicu! S druge strane, jedna korisnica od koje često kupujem je stavila u prodaju odlučne tenisice za jaaaako malu cijenu (35kn,) javila sam se ali zakasnila, taman ih je bila prodala curi koja se javila minut prije mene. Sad ih ta djevojka prodaje za 160kn!
2018 06 18
Mene ne zanima što će raditi netko kada kupi artikal, niti koju cijenu će staviti, ali mi ide na živce kada kupi rabljeno po maloj cijeni, znam jer je moje bilo, a onda oglasi ko novo i nenošeno. To nije niti malo fer. I to za stvari koje uistinu nisu nove i nenošene!
2018 06 18
čak su i kumice na placu savladale preprodaju, od svih poslova Hrvati baš taj najviše vole ]:( meni se to ne sviđa, djeluje mi bahato i pomalo bezobrazno također, od korisnice za koju znam da joj je to praksa ne bih ništa ni kupila
2018 06 18
Tako je Sanjaurban niti da je bi kupovala od takve osobe da znam da prodaje za vise nego sto je platila. Znam da se može i sve ali eto i meni je to bezveze.. To je isto kao kad cure kupuju u zari itd na rasprodaji pa prodaju ovdje po vecim cjenama... Ja nakupovala za black friday svasta i ono sta mi nije bilo dobro prodala ovdje po cijeni kojoj sam kupila nesto sam cak i zamijenila..
2018 06 18
Izradujem ikebane i druge adventske dekoracije. I vise puta kupim loptice od osobe sto su im viska. Prije godinu dana javila mi se jedna cura da je zanima jedan moj parfem i dali sam za zamjenu, pisala sam je sto trazim, i ona odmah rekla da ima te kuglice. I bile smo si zamjenile kutija kuglica za 2 ili 3 parfema. Poslje par mjesec opet mi se javlja i opet smo se zamijenile parfema, torbica i drveni sat za kuglice za bor. Nisam odmah prijetila da ona je sve to stavila opet na prodaju. I kad sam skuzila nije mi bilo svejedno ali ipak poslje sam se smirila i sigurno bolje da ona to si prpdaje da zaradi i da poslje ide to u prave ruke :) ima pravo opet prodat po bilo koja cijena zeli. Ja sam bila sretna sto sam dobila kuglice i rasteretila sam si ormar. A ona neka isto bude sretna kada si zaradi koja kunica vise. Zivot je jako tezak i samo neka bude sve vise ljudi sto si znaju snac :)
2018 06 18
I ja sam friško imala takvo iskustvo, cura je sa jednog profila kupila grudnjak i kupaći kostim, a na drugom ga prodaje za 40-50 % većoj cijeni, ali živcira me to šta prodaje kao svoje, mislim da bi bilo u redu da napiše da je tu kupljeno, bez obzira šta je jedno i drugo bilo nenošeno, i ipak mi je malo bezobrazno, a i nemoralno stavit puno veću cijenu od one koja je plačena. Inače, cura na oba profila ima veliki broj samo pozitivnih ocijena.
2018 06 19
Evo, spustila ga je na 150. 😁
2018 06 19
Neznam uopce zasto pratite profile koji su od vas nesto kupili?? To mi ne ide u glavu. A skupa s tim mi nije jasno zasto vam smeta ako netko prodaje po drugoj cijeni od vase po kojoj ste prodale. Ja sama odredjujem cijenu pa tako i taj koji je od mene kupio ima pravo na to bez ikakvih osudjivanja. To sto ja prodam nesto za 50 kn jer se zelim rijesit ne znaci da on ili ona nemoze za duplo ili troduplo skuplje. Ne kuzim sto vas smeta, ne kuzim i gotovo.
2018 06 19
1 2 3 4 5 ... 16