Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

RAZVOD BRAKA

Da li mozda neka od vas ima iskustva sa rastavom braka! Koji papiri se trebaju sakupiti,da li se nesto placa,jer ovo nece biti sporazumna rastava!! Djeca su punoljetna tako da "barem"oko toga nemam brige! Unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru,s tim da napiminjem da za nikakva mirenja nema sanse!!! Hvala!
2018 10 24
Pa odeš da podneseš zahtjev za razvod,a ostalo ti oni mogu reći.Znam samo koliko god ti govorila da pomirenja nema,mora proći taj period koji vam oni daju za pomirenje.Onda odeš i izjasniš se da od toga nema ništa i eto.Toliko znam,bliži član porodice prošao kroz razvod,a i jedna prijateljica.Plaćaš advokata,a ukoliko si nezaposlena i bez primanja,sud ti dodjeljuje.Možda se jave cure koje su kroz to prošle,nažalost.Ali najbolje je otići u sud i raspitati se.
2018 10 25
Godinu dana nakon odvojenog života sud vas razvodi bez ikakvog pitanja.... ostalo prosurfaj i saznaj što od dokumenata trebaš pribaviti....
2018 10 25
Nema nikakvog mirenja ako nema maloljetne djece. Treba ti vjenčani list (imaš na e-građanin), 200 kn sudske pristojbe, nadležan je općinski sud. I ne treba nikakav odvojeni život. Ima ljudi koji i nakon razvoda zajedno žive. Zahtjev imaš na netu (obrazac) , a ima i par dobrih friških članaka pisanih od strane strunjaka u kojima su provjerene informacije za razliku od foruma. Dogovorite se odmah oko imovine da se ne natežete oko toga u odvojenom postupku. Za sam razvod ti ne treba odvjetnik. :)
2018 10 25
Hvala na odgovorima
2018 10 26
Ja sam morala doslovce pobjeći s djecom iz svog foma. Razvod nije bio sporazumom. Bilo je gadnog natezanja da dobijtm svoju imovinu koju je otuđio. No sam razvod je koštao 2500kn i trajao manje od jodinu dana. Trakavica s imovinom je trajala više od ped godina. I sad nakon yiše od sedam godina nisam stabilna. Lako se s poštenim razvesti.
2019 06 21