Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Uklanjanje kapilara na nogama

Pozdrav svima! Ukoliko je netko išao na uklanjanje sitnih, površinskih kapilara na nogama, zanima me preporuka za kliniku, cijena. Sisak, Zagreb i bliža okolica. Hvala!
2021 07 15
> harpo31: > Pozdrav svima! > Ukoliko je netko išao na uklanjanje sitnih, površinskih kapilara na nogama, zanima me preporuka za kliniku, cijena. Sisak, Zagreb i bliža okolica. > Hvala! Nemam preporuku ni iskustva sa kapilarima na nogama, ali imam kapilare sitne površinske na vratu i dekolteu. Dva puta sam išla na lasersko uklanjanje i oba puta se vratilo kroz par mjeseci. Neko trajno uklanjanje ne postoji jer kad ih spržite sa jednog mjesta oni se pojave na drugom. Znači bacanje para,osim ako nemate namjeru u nedogled svako par mjeseci skidati, što ne znam koliko je preporučljivo. Cijena za 10 točkica što me bocnula 600 kn
2021 07 18
Mislim da je sklerozacija, tj. ubrizgavanje tekućine injekcijom u venu bolja opcija uklanjanja kapilara od lasera...tako da najbolje potražite neku polikliniku u kojoj to rade po jeftinijim cijenama (najbolje je proučiti cijene na njihovim stranicama) :)
2021 07 20
Meni su se pojavile u vanjskom dijelu bedara, nema ih puno no vidljive su, pogotovo u vrijeme zimskih mjeseci. Budem se posavjetovala prvo tako, pa ću vidjeti dalje. Hvala cure!
2021 08 04