Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Lasersko otklanjanje dlačica

Evo ja sam se nakon godina premišljanja napokon odlučila za lasersko otklanjanje dlačica :") Ima li možda neka od vas kakvih iskustava, jeste li se stvarno riješile dlačica? I gdje ići na tretman? :)
2021 11 14
Velika je razlika u kućnom IPL-u i onom u salonu/poliklinici, ja sam se raspitivala malo, ovaj u salonu je 10 puta jači, tako mi je odgovoreno. Potpisuješ neku izjavu koja mi se ne čini baš bezazlena, svašta tamo piše da ti se može dogoditi....pa sam stavila to na čekanje.......također, nakon 5 termina treba za koju godinu ići opet......to su informacije koje sam dobila.....tako da...bilo bi dobro kada bi netko napisao svoja konkretna iskustva....
2021 11 14
Da, ja sam baš mislila na onaj u salonu/klinici. Samo ne znam gdje otići, to jeste tko ima dobre uređaje. Eto čekamo iskustva iz prve ruke :)
2021 11 14
Jel netko to radio u kucnoj radinosti. Ja imam braun silk 5 i jos ga nisam isprobala cisto me zanima jel i on dobro skine dlake ili nije to bas cemu
2021 11 14
Ja sam laserom rijesila lice, ruke i pazuhe u poliklinici Bagatin prije 5 godina. Jos uvijek se nijedna nije vratila. A izrazito sam dlakava. Za svaku preporuku.
2021 11 17
Od kucnuh iskustava kupila sam doma Roxa Beauty Smoothskin IPL prole godine na Black Friday i redovno sam ga koristila barem 3 mjeseca, svaki tjedan brijanje i nakon toga prolazak laserom. Mogu reći da mi je to samo na bikiniju pomoglo oslabiti dlake, noge mi se nije nesto pretjernano promjenilo osim sta su se mozda mrvicu na nekim mjestima razrjedile. A pazusi nikakve promjene. Naravno koristila sam ga i poslje ta 3 mjeseca tu i tamo kad bi se sjetila i kada bi mi se dalo.Ali rezultati definitivno nisu bili nestajanje dlaka, bar ne meni. A sada za polikliniku, odlucila sam ove godine probati s tim. Uplatila sam u Rijeci u salonu beautycentarbydina. I tamo mi je rečeno da se prije ne bijeme ni slucajno, vec da 2 tj prije tretmana odem na depilaciju. To sam napravila 28.10. sam bila na depilaciji, a na prvom tretmanu za IPL 9.11. I evo sada je proslo vc mjse dana od prve depilacije i meni na pazuhu jedva da ima dlaka, a bikini mi se jako prorjedio. Nisam ocekivala vec toliku razliku nakon prvog tretman, ali opet vjerojatno to zavisi od osobe do osobe. Cura koja mi radi tretman je rekla da se ti tretmani rade dok ne dodemo do zeljenih rezultata i onda da se jednom godisnje napravi samo tretman odrzavanja. Evo moji utisci pa se nadam da ce nekome biti od pomoći. Ako vas zanimaju cijene ovaj kucni uređaj sam na 30% platila 1600kn, iako sam sad vidjela da je sada mozda cak i jeftiniji. A tretmae sam uzela 3 za pazuh i 5 za bikini isto na 30% za 3600kn.
2021 11 26
Evo da javim ako nekog slucajno zanima, utiske nakon sto je proslo mjesec dana od prvog IPL tretmana. Dlačica ima znatno manje na oba područja (bikini i pazusi). Pazusi mozda zato sto je manje područje ali dlačica skoro pa ih nakon depilacije nije ni bilo, a bikini ima još ponešto ali definitvno su se razrjedile jako. Drugi tretman laserom nije bio nešto bolniji od prvoga, nisam ni osjetila. Sve u svemu ja zadovoljna :")
2021 12 08
Iguglajte razliku izmedju IPL ( intensive puls light) u kucnoj radinosti ili u beauty salonima i profesonalnog lasera u poliklinici. Dvije totalno drugacije stvari al mislim da ih zene tu brkaju. Laser i IPL nisu isto
2024 02 10