Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Kutna garnitura čišćenje?

Hej 😊 Trebala bih savjet. Imamo kutnu garnituru koja je spremljena u jednu prostoriju i zaštićena najlonom, ali na jednom dijelu prostorije se pojavila vlaga. Nismo to odmah primjetili pa je sad kutna poprimila pomalo taj neugodan miris. Bez obzira na vlagu, planirali smo ju kemijski očistiti, kako bi bila osvježena kad se nadam se što prije preselimo. E sad, ima li smisla kemijski je očistiti ako je tkanina upila miris vlage? I zanima me ako je koja od vas angažirala nekog za kemijsko čišćenje, koliko ste to platile, ide li cjenik po dimenzijama ili vrsti namještaja? Mi imamo kutnu sa tri plus dva sjedeća mjesta i unutar ležaj koji se razvlači.
2023 05 15
Da ju sama probam očistiti.. ne znam. Dobila sam tu jedan savjet od jedne drage ženice da probam sa praškom u spreju iz dm-a. Nije sredstvo ni bilo skupo, oko euro i nešto, radi na principu da se pošprica ta pjena, istrlja i usisa. Isprobala sam očistiti auto s njim, ali kao da i nisam ništa čistila. :|
2023 05 15
Moje velike preporuke za kemijsko čišćenje. Nemam iskustva s vlagom već s mirisom cigareta. Dala sam očistiti kutnu od brata koji puši u stanu. Nije imala fleke, ali nisam mogla vjerovati šta su izukli iz nje. Mogla sam birati između mirišljavog i nemirišljavog sredstva. Izabrala sam mirišljavo, stan mu je mirisao cca mjesec dana. Platila sam 360kn (prije 2g), kutna je 3x3 + box sa ležajem.
2023 05 15
> ProudMary: > Moje velike preporuke za kemijsko čišćenje. Nemam iskustva s vlagom već s mirisom cigareta. > Dala sam očistiti kutnu od brata koji puši u stanu. > Nije imala fleke, ali nisam mogla vjerovati šta su izukli iz nje. Mogla sam birati između mirišljavog i nemirišljavog sredstva. > Izabrala sam mirišljavo, stan mu je mirisao cca mjesec dana. Platila sam 360kn (prije 2g), kutna je 3x3 + box sa ležajem. Hvala puno na informaciji. Dovoljno mi je da otprilike znam cifru. Mislila sam da je puno skuplje. Nadam se da se nije u ove dvije godine cijena promijenila na više.
2023 05 15
Sad sam se sjetila da sam negdje pročitala da se može izmajmiti Karcher puzzi (možda Bauhaus), pa razmotrite to kao opciju. Svakako mislim da čete više napraviti nego da samo površinski očistite. Nema na čemu. I ja se također nadam da su cijene iste jer planirniram osvježiti svoju prilikom preuređivanja dnevnog boravka. Sretno ;)
2023 05 15
Hvala 😊 I ja mislim da površinsko čišćenje nema puno smisla.
2023 05 15