Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Artikli bez vrecice u tisak kutiji?

Cure, Dogodilo se nebrojeno puta da mi artikl stigne bez vrecice, samo ubacen u tisak kutiju. Iskreno, nije mi jasno da neke cure ne vide potrebu da je stave u neku najobicniju vrecicu. Ne treba to bit neko wow pakiranje, samo je po meni kulturnije da se stvar bar necim “zastiti” od kutija koje su se vukle po tko zna kakvim skladistima. Desi se x puta da odmah izvadim stvar i usput bacim kutiju pa je moram nosit u ruci. Sta vi mislite?
2023 10 28
Svakako je ljepše da se artikl stavi u vrećicu ili bar se može omotati nekim papirom.A što se tiče bacanja kutije,ja to ne radim,jer ju uvijek ostavim za buduće slanje poštom ili paketomatom.Uvijek možete imati platnenu ili običnu vrećicu u torbi da ne nosite u ruci.
2023 10 28
Slažem se da je to neki minimum minimuma staviti u vrećicu. Uostalom kutije u Tisku nekad znaju smrdjeti po cigaretama ako prodavačice puše ili se zna kutija zgnječiti, nešto se može proliti, pa artikl treba biti zaštićen unutar vrećice.
2023 10 28
Slažem se, ljepše je kada je artikl omotan pa makar i poderanom vrećicom nego samo da je ubačen unutra. Još gore ako je nešto sitno pa leti po kutiji. No nekim ljudima to nije važno, pa tako i šalju. Na to ne možemo utjecati, ali da je ljepše u vrećici, ljepše je. I artikl bude zaštićen u slučaju da dođe do oštećenja (nešto proliveno, kiša itd) Ja još lijepo i presavinem tu vrećicu pa zalijepim da ne izgleda preizgužvano :')
2023 10 28
Potpuno se slažem. I kulturnije i sigurnije
2023 10 28
KOMAAA! Grozni su mi neuredno poslani artikli! Jednom su mi stigle nove tene razbacane u L paketu jer kutija nije stala u paket, bez papira, vrećice, neću to nikada zaboraviti. Stvari moraju biti uredno zapakirane!
2023 10 28
Neka je sve zlo u tome što nema vrećice, nije mi to tako da bih baš zamjerila korisnici, ako je sve drugo u redu i po dogovoru
2023 10 29
> Nitospitos: > KOMAAA! Grozni su mi neuredno poslani artikli! Jednom su mi stigle nove tene razbacane u L paketu jer kutija nije stala u paket, bez papira, vrećice, neću to nikada zaboraviti. > Stvari moraju biti uredno zapakirane! Da, ljudi moji, kako ta Nitospitos pakira stvari, to morate naručiti i primiti u kutijici!! A deterdžent miriše i kroz vrećicu i kroz kutiju!!
2023 10 29
Nekome bitno, nekome ne. Osobno volim primiti uredno i barem malo zaštićeno. A kad šaljem, šaljem oprano, u vrećici ili papiru, ili i papiru i vrećici, i "blindirano", pa ako nekome i padne na pamet otvarati kutiju, čisto da ga prođe volja za otpakiravanjem kad vidi koliko je slojeva. :)
2023 10 29
Isto upakiram u vrećicu, urednije je, čišće. S obzirom da se svuda dobivaju papirnate vrećice, nekad nadoplatim i za veću kutiju jer se ne daju baš savijati kao plastične. Nerijetko me gospođe na Tisku pitaju da upakiraju bez tih vrećica, samo artikl u kutiju ali odbijem.
2023 10 29
To bi se trebalo podrazumijevati, em te kutije smrde, em se moze nesto prolit, em nije higijenski. Najmanji problem je staviti robu u bilokakvu plasticnu vrecicu, sigurna sam da ih svi doma imamo mali milijon🤣
2023 10 29
Nisam nikad zaprimila takvu posiljku
2023 10 30
Ja sam zadnje 2 tako primila i iskreno malo me to razočaralo, nikad se ne zna sto se može desiti s kutijom hoće li se u transferu negdje smočiti ili nešto pa kad bude artikl oštećen onda borba…
2023 10 30
Slažem se s vama, svakako bi trebalo dodatno zaštititi
2023 10 30
Ja uvijek zapakiram, ali prije 2 mjeseca sam jednoj curi iz fb grupe slala s drugog tiska nego li inace i gospodin s tiska je sam spremao u kutiju i cura mi je javila da je doslo bez vrecice (pitala sam ju jer mi se ucinilo da je izvadio). Zasto i dan danas ne znam al eto, mozda se to i vama dogodilo? Food for thought
2023 10 30
1 2