Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

H&m hit haljina

Pozdrav drage zenice, Listajuci po krpicama naletim na ovakav oglas, pa me zanima sto vi mislite o tome?! Da se haljina koja se prodaje u trgovini za 60€ ovdje prodaje za skoro duplo... Jasno mi je da prodavac moze odrediti cijenu koju god zeli ali ovako bas, hit haljina pa ajmo sad zaraditi na njoj mi je bas sebicno i bezobrazno ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d0e0efb05660814895fcc8ba9cfb8dda.jpg)
2023 11 27
Ne dijelim Vase misljenje. Meni je osobno haljina bezveze (ali iskljucivo zbog mojih debelih nogu :) ) ali da si je jako zelim platila bi 100€ bez obzira na to koliko je u trgovini.
2023 11 27
Ne samo da je bezobrazno, nego mislim da krši pravila ove stranice.
2023 11 27
Ja osobno koliko god bila hit i koliko mi se svidala nebi dala toliko za nju 😄
2023 11 27
> NadaMihaljevic: > Ne samo da je bezobrazno, nego mislim da krši pravila ove stranice. Slazem se u potpunosti, tocno je navedeno u pravilima da se ne smije to raditi- preprodaja itd. Haljina mi je iskreno odvratna, i moglo ju se jos prije godinu dana uzeti na amazonu, ista takva tako da i da je 10eura na krpicama prije bih si narucila iz vana novu novcatu za vise para 8-)
2023 11 27
Ma naravno da nije fer, ali ima svega. Trebala bi koštati puno manje nego u trgovini.
2023 11 27
Ima li je još u trgovini? Kupila bih u trgovini, tamo mi je kupnja puno sigurnija. Ove niti na njoj- pretpostavljam da se to izvlači nakitom, dugim noktima. Ne želim izvučenu haljinu, ako mi treba za neku prigodu. Ono, majica pamučna, traperice, to mi čak i može biti malo pocufano. No jesam li, kad ovdje kupim, sigurma da će ova haljina doći besprijekorna? Nisam. Pa onda pravac dućan. Je li ovo jedina njezina cijena u dućanu ili je prije bila skuplja pa se snizila? Ne pratim baš detaljno artikle ni sniženja. Jer ako je samo ova cijena, korisnica će na njoj lijepo zaraditi.
2023 11 27
Ja sam je vidjela prije 2 tjedna u Hm-u u Njemackoj 59,99€ je cijena alii rasporodale su se 😊 Ma najbolje u ducanu kupiti pa onda ako se i predomislis ili slucajno uzmes sa ostecenjem imas racun i u krajnjem slucaju je mozes vratiti 😅
2023 11 27
> tonkiiiica96: > Ja sam je vidjela prije 2 tjedna u Hm-u u Njemackoj 59,99€ je cijena alii rasporodale su se 😊 > Ma najbolje u ducanu kupiti pa onda ako se i predomislis ili slucajno uzmes sa ostecenjem imas racun i u krajnjem slucaju je mozes vratiti 😅 Ja tako i radim za sve stvari koje mogu kupiti. Dok platim poštarinu dođe mi skoro na isto, pa kod stvari koje su u trenutnoj ponudi ne riskiram. Ovdje kupujem isključivo ono čega nema u dućanima, a sviđa mi se, ili sam imala slično, a potrgalo se, ili je u mojem stilu i baš bi mi dobro došlo u ormaru. Ovo da me netko nasanjka nakon što je 5 puta pronosao haljinu pa ju meni prodaje kao jednom nošenu po sličnoj cijeni kao u dućanu, e to ne može. Jedino što mi je žao da traperice ne mogu kupiti ovako naslijepo bez probe, ima odličnih modela i cijena. Ali ja tek kad ih obučem znam jel to to ili nije.
2023 11 27
> sanjaurban: > > tonkiiiica96: > > Ja sam je vidjela prije 2 tjedna u Hm-u u Njemackoj 59,99€ je cijena alii rasporodale su se 😊 > > Ma najbolje u ducanu kupiti pa onda ako se i predomislis ili slucajno uzmes sa ostecenjem imas racun i u krajnjem slucaju je mozes vratiti 😅 > Ja tako i radim za sve stvari koje mogu kupiti. Dok platim poštarinu dođe mi skoro na isto, pa kod stvari koje su u trenutnoj ponudi ne riskiram. Ovdje kupujem isključivo ono čega nema u dućanima, a sviđa mi se, ili sam imala slično, a potrgalo se, ili je u mojem stilu i baš bi mi dobro došlo u ormaru. Ovo da me netko nasanjka nakon što je 5 puta pronosao haljinu pa ju meni prodaje kao jednom nošenu po sličnoj cijeni kao u dućanu, e to ne može. Jedino što mi je žao da traperice ne mogu kupiti ovako naslijepo bez probe, ima odličnih modela i cijena. Ali ja tek kad ih obučem znam jel to to ili nije. Traperice na krpicama ili drugim stranicama?
2023 11 28
> iskrica83: > > sanjaurban: > > > tonkiiiica96: > > > Ja sam je vidjela prije 2 tjedna u Hm-u u Njemackoj 59,99€ je cijena alii rasporodale su se 😊 > > > Ma najbolje u ducanu kupiti pa onda ako se i predomislis ili slucajno uzmes sa ostecenjem imas racun i u krajnjem slucaju je mozes vratiti 😅 > > Ja tako i radim za sve stvari koje mogu kupiti. Dok platim poštarinu dođe mi skoro na isto, pa kod stvari koje su u trenutnoj ponudi ne riskiram. Ovdje kupujem isključivo ono čega nema u dućanima, a sviđa mi se, ili sam imala slično, a potrgalo se, ili je u mojem stilu i baš bi mi dobro došlo u ormaru. Ovo da me netko nasanjka nakon što je 5 puta pronosao haljinu pa ju meni prodaje kao jednom nošenu po sličnoj cijeni kao u dućanu, e to ne može. Jedino što mi je žao da traperice ne mogu kupiti ovako naslijepo bez probe, ima odličnih modela i cijena. Ali ja tek kad ih obučem znam jel to to ili nije. > Traperice na krpicama ili drugim stranicama? Mislila sam na MK, ali ne naručujem ih nikad već isprobavam u više dućana, jako teško si pronalazim model, a neke sam morala sužavati u struku- uvijek su mi gore široke, dolje prekratke ili preuske u listovima ili su od groznog materijala ili mi vise čudno.... uglavnom....ali povremeno nešto i nađem.... a brojevi tek, imam ih 38-42, iliti 28-31 a sve su mi dobre..
2023 11 28
Realno haljina materijalom ne vridi ni 60 eura, samo je hype trenutno veliki, tako da potraznja>ponuda, odreduje cijenu. Ali platit 100eura za ovo se ne isplati, pa bolje pricekajte tjedan dana, osvanit ce ista na Sheinu😅
2023 11 28
> ivana5436: > Realno haljina materijalom ne vridi ni 60 eura, samo je hype trenutno veliki, tako da potraznja>ponuda, odreduje cijenu. Ali platit 100eura za ovo se ne isplati, pa bolje pricekajte tjedan dana, osvanit ce ista na Sheinu😅 Okk, kad je takav hit, zašto uopće kupiti tu haljinu kad će na sljedećem partyju minimalno jedna cura biti u istoj haljini? Pa će onda skupa čagati.... ko blizanke... !!!!
2023 11 28
> sanjaurban: > > iskrica83: > > > sanjaurban: > > > > tonkiiiica96: > > > > Ja sam je vidjela prije 2 tjedna u Hm-u u Njemackoj 59,99€ je cijena alii rasporodale su se 😊 > > > > Ma najbolje u ducanu kupiti pa onda ako se i predomislis ili slucajno uzmes sa ostecenjem imas racun i u krajnjem slucaju je mozes vratiti 😅 > > > Ja tako i radim za sve stvari koje mogu kupiti. Dok platim poštarinu dođe mi skoro na isto, pa kod stvari koje su u trenutnoj ponudi ne riskiram. Ovdje kupujem isključivo ono čega nema u dućanima, a sviđa mi se, ili sam imala slično, a potrgalo se, ili je u mojem stilu i baš bi mi dobro došlo u ormaru. Ovo da me netko nasanjka nakon što je 5 puta pronosao haljinu pa ju meni prodaje kao jednom nošenu po sličnoj cijeni kao u dućanu, e to ne može. Jedino što mi je žao da traperice ne mogu kupiti ovako naslijepo bez probe, ima odličnih modela i cijena. Ali ja tek kad ih obučem znam jel to to ili nije. > > Traperice na krpicama ili drugim stranicama? > Mislila sam na MK, ali ne naručujem ih nikad već isprobavam u više dućana, jako teško si pronalazim model, a neke sam morala sužavati u struku- uvijek su mi gore široke, dolje prekratke ili preuske u listovima ili su od groznog materijala ili mi vise čudno.... uglavnom....ali povremeno nešto i nađem.... a brojevi tek, imam ih 38-42, iliti 28-31 a sve su mi dobre.. Meni su uglavnom traperice u redu. A uvijek treba pitati za mjere i kakav je materijal Ali sve ovisi o tome kako je tko građen. A što se tiče hit haljine, samo treba našiti mašnu na neku svoju haljinu i ta daa Ionako će ta haljina biti hit samo jednu sezonu
2023 11 29
HIT mašna., ona mi je baš dobra a sama haljina mi se nimalo ne sviđa, ali to je stvar ukusa . Svi imamo neki svoj stil, ukus što je i normalno i nikad nebih nešto kupila zato što je to HIT već gledam kvalitetu i naravno da mi se nešto svidi a k tome i da mi dobro stoji. Iako previše ne razmišljam kad kupujem , brzopleta sam kod kupovine ali koliko god brzopleta i šopingholičarka nikad me nebi navuklo nešto što je takozvani HIT, hit određujem ja sama sebi., to je navlakuša bar za mene. Sad o toj preprodaji nije u redu a kad primjetimo idemo dalje i to je to., a ako netko hoće takozvane hitove pa će ih onda i platiti., nije u redu ali su valjda i cure shvatile da se pada na HIT pa to unovče što drugo nego nasmijati se :')
2023 12 01
1 2