Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Agresivni opisi profila korisnica

Jel vam se ikad dogodi da dođete na nečiji profil, idete pročitati opis i odmah se nađete napadnuti? Relativno sam nova ovdje, prije možda 6 mjeseci sam otvorila profil, pa možda još nisam u potpunosti upoznata s kulturom komunikacije ovdje, ali meni je nekako smiješno kad se nečiji opis sastoji samo od 20 stavki jedne ispod druge, svaka od kojih je pasivno agresivna i/ili aludira na neko negativno iskustvo iz prošlosti. Prenosim u cijelosti opis koji me potaknuo na otvaranje teme (iako je samo jedan od mnogih takvih): Osvetničke povratne ( koje su nadodane iako do suradnje nije došlo), te sve piše u komentarima ☺️. SAMO PRODAJA,NA UPITE O ZAMJENAMA NE ODGOVARAM (ZBOG PRETHODNIH NEGATIVNIH ISKUSTAVA TE SKORAŠNJE SELIDBE),TE MOLIM OZBILJNOST I KOREKTNOST😊 Da razjasnimo neke stvari odmah na početku😊 -Ako me vidite online ne znači da to stvarno jesam jer ostajem automaski ulogirana -Malo feedbacka imam jer sam još nova :) -Svi proizvodi su original (kad to nisu bude napisano i označeno) -Poštarina NIJE uključena u cijenu (ako ne piše drugačije kao i cijene fiksne osim ako ih ja ne promijenim) - Šaljem Tiskom nakon vidljive uplate - Ne šaljem pouzećem -Ne radim zamjene i povrat pa sve što Vas zanima pitajte odmah -Ne odgovaram za izgubljenu poštu -Ukoliko se javite pa nakon toga ne odgovorite uopće na poruku ili uzmete osobne podatke kao i na nepristojnost dajem neutralni ili negativni feedback :) -Prevarantice i "pametnice" dalje od mene. To je sve :). Uživajte u kupnji :)
2024 02 01
Ja mislim da se samo niste navikli na kulturu komuniciranja ovdje. 😀 Ovo je jos i dobro, kakva zna bit komunikacija u inboxu. Vecina ovih primjera koje ste vi naveli mi nije problematicna, iako znam naletiti na neciji profil koji me bas odbije zbog opisa
2024 02 01
Evo, htjela sam 5 puta otvoriti istu temu. Neki su mi opisi takvi da pročitam i zatvorim isti čas. Da, i ja tu vidim problematiku. Pa kakva će biti u dogovoru, ako mi želi ovakvu dobrodošlicu??? Ali sjećam se nekih lijepih rečenica iz fora opisa korisnica. Neću sad nikog isticati da nekog ne preskočim. Vaš opis je super-originalan tako da ako se želite mijenjati, ja sam za. Iako, vaše stvari su puno ljepše..
2024 02 01
hahhahah...mora da je imala loš dan taj dan :)
2024 02 01
Zena je u startu napisala sta mozete ocekivati Gore su one koje glume ljubaznost,one sto tepaju,mila,draga,itd,takve u startu izbjegavati U zadnjih nekoliko godina nivo opce kulture je srozan drasticno Kad mi se netko ljubazan javi na krpice ostanem sokirana Ovdje ima super cura i zena s kojima sam surađivala i s kojima cu i ubuduce Ove ostale samo preskocim,jednostavnije je
2024 02 01
Ubode u oci i natjera da se produzi dalje, npr. mene citiram "ne odgovaram za izgubljeni paket" iskreno ja to nerazumijem a tko bi trebao odgovarati nego posiljatelj koji trazi gdjecjw oaket zapeo za koji i dobiva obestecenje, osobno mi se to dogodilo. Drugo nema cjenkanja a ja ga bas volim hahaha, po meni je ljepse nspisati cijene su fiksne i dalo bi se jos puno toga. CESTO ME TAKVE STVARI ODBIJU I PRODUZIM DALJE,STO LJUDI STO CUDI. Moje skromno misljenje da je komunikacija nekad ravna nuli, vec na samom pocetku obracanja drugoj osobi sa hejjjjj. S TIM DA TREBA IZUZETI SVE DRAGE, KOMUNIKATIVNE I KULTURNE OSOBE KOJIH IMA JAKO PUNO JER DA NIJE NJIH NEBI NI NAS BILO TU.
2024 02 01
Bome i mene neki opisi natjeraju da zatvorim stranicu i pobjegnem ,:) Ali primjećujem da takvi često imaju najviše suradnji pa očito ljudima to ne smeta toliko. Mene osobno odbija i mislim da se jasno može sve napisati i na puno ljepši način, ne mora biti takav da imaš osjećaj da te pita što radiš uopće na njenom profilu. Vjerujem da kome se artikl sviđa će ga kupiti bez obzira, ali mislim da nam je kultura općenito loša. Mi koje smo tu duže smo navikle, ali da je u redu, mislim da nije.
2024 02 01
Ja moram priznati da sam s takvima imala odlične suradnje, iako me opis profila baš odbijao, da ne velim i plašio, tako da sam si uzela par dubokih udaha prije slanja upita😂😂😂 Ali, profili s malo ocjena i takvim opisom-veliko NE! Ali te spike da ne odgovaraju za izgubljeni paket kaj veli marenda, to je glupo, to bi se po meni trebalo unaprijed dogovoriti ,kad pošiljatelj dobiva odštetu, ali, tolko toga unaprijed treba pitati, ja imam natuknice za zaključivanje kupnje😂😂😂
2024 02 01
Natuknice Nito e pa onda ides u ozbiljne pregovore, sad si me opet uspjela nasmijati ali ja bih svakako bez natuknica jednostavno i opusteno bez opterecenja ili nikako. :')
2024 02 01
😂😂😂Evo, i sebe! Nema opuštanja😂😂😂
2024 02 01
Natuknice? Kakve natuknice???? Dobar dan, super mi je vaša jakna, dajte neki račun i nemojte mi je prodat jer mi se jako sviđa. Kaj nije to dosta??? :") :") :") :") :")
2024 02 01
Jednom sam naišla na profil s meni top opisom, ne mogu se sad sjetiti čiji je... Jako duhovita korisnica. Uglavnom, žena između ostalog napisala kako mijena cijeli profil za Škodu, pa ako netko ima auto viška, a fali mu koja krpica iz Zare, rado će se mijenjati. Baš sam se bila nasmijala. Predobro.
2024 02 01
> SanjicaSanjci: > Jednom sam naišla na profil s meni top opisom, ne mogu se sad sjetiti čiji je... Jako duhovita korisnica. Uglavnom, žena između ostalog napisala kako mijena cijeli profil za Škodu, pa ako netko ima auto viška, a fali mu koja krpica iz Zare, rado će se mijenjati. Baš sam se bila nasmijala. Predobro. Možda @dobrojutro???
2024 02 01
Urbanica, daj se uozbilji😂😂😂😂
2024 02 02
I meni bude odbojno kad naiđem na profil koji u opisu ima toliko stavki s početnom negacijom. Najčešće samo produžim dalje. Ima nas puno ovdje, dovoljno da pronađem nešto kod onih koje me ne bace u depru već samim predstavljanjem.
2024 02 02
1 2 3