Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tretmani lica

Pozdrav, Što je po vama bolje odraditi, Hydrafacial ili posebno tretman čišćenja, pa tretman s kiselinama? I koliko često je potreban hydrafacial? Ja sam prije par godina čistila lice klasično pa nakon 2 tjedna kiseline i tako uzastopno 4 mjeseca dok se nije sve očistilo. Sad nemam upale, ali mi je lice izgubilo onaj sjaj pa bi htjela odraditi pokoji tretman.
2024 02 16
Ja sam prije mjesec dana isto otvorila temu u vezi hydra tretmana i curka koja se javila je rekla da nije vrijedan novaca nikako. Koliko se sjecam ona je klasicni uzela. Ja jos razmisljam dal bi probala ili ne. Ja sam obicno radila tretmane Dermoabrazije + kiselinski piling + mehanicko ciscenje i na kraju bi dobila hidra masku. To mi je dosta smanjilo pore i lice bi super izgledalo nakon toga.
2024 02 16
Tako sam i ja prije par godina, sad vidim da se dosta toga promijenilo u tom dermatološkom svijetu pa ne znam ni sama šta uzeti. Da ne bi ispala ono što ideš 5x zaredom kad možeš u jednom tretmanu sve dobiti. Mene više muče proširene pore i taj gubitak sjaja nego akne...
2024 02 16
Meni je jedino dermoabrazija pomogla sa porama vec godinu dana nisam odradila niti jedan tretman i bome stvarno se vidi razlika pore su mi ogromne postale od kad sam prestala. Al iz osobnog iskustva a i od onog sta vidim od drugih kozmeticki tretmani se jendostavno moraju ponavljat. Naj idealnije je jendom mjesecno obavit nesto za hidrataciju ili ciscenje. Kad sam se raspitivala za hydra curka je rekla da sjaj i hidratacija traju 2 dana i onda se opet vratis na isto. Al realno tako je sa skoro svakim tretmanom izuzetak ako akne uklanjas. Mozda da odes na neki jeftiniji tretman za hidrataciju i da kupis neku hidratantniju dnevnu kremu bar dok je zima.
2024 02 16
Ja sam vam se javila :) Pa evo ne znam, ja sam isto htjela taj mekani osjecaj i zdravi sjaj... meni je bio prvi tretman, bome i zadnji. Mozda sam previse ocekivala. Kao sto sam vec napisala, super je meni bilo, razmazila sam se ta dva sata, ali tretman ko tretman, nista... cosrx snail mi jednak efekt napravi kod kuce, a ulje gospine trave ili smilja jos i bolje... cak je i zena pitala gdje sam do sad isla i nije mogla vjerovati da je koza tako dobra od kantarionovog ulja... ne znam kakvi su inace drugi tretmani, ali za tu hrpu para ipak sam ocekivala malo vise od toga da mi skine masnoce s lica... evo ne znam, mozda netko ima bolja iskustva. Ali ako odete, voljela bih svakako cuti povratnu informaciju :)
2024 02 18