Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Fotkanje u odjeci ili je lutka dovoljna?

Pozdrav! Zanima me vase misljenje 🤔 Stalno dobivam upite da posaljem fotografiju kako pojedini komadi odjece stoje na meni, a imam lutku na kojoj je sva ta odjeca fotkana i slike su stvarno ok. Tako da sam zbunjena sto uciniti. Po meni je lutka sasvim dovoljna da se vidi kako stoji; niti je odjeca na vjesalici niti na podu niti na krevetu… Dosta odjece mi je malo (sto je i razlog prodaje), dosta odjece je mamino… jednostavno nisam u mogucnosti slati sliku na zivoj osobi za sve. Je li po Vama lutka dovoljna ili su potencijalni kupci u pravu kad odustanu zbog toga sto ne posaljem sliku na sebi?
2024 02 20
Ja ne volim niti jedno od toga. Najljepši su mi profili gdje je artikl uredno slikan na vješalici, iza bijela pozadina, pa ev još slika sa interneta kako stoji. Najčešće kupujem novo i nenošeno i kad vidim takav oglas, a slikala na sebi robu odmah odustajem jer to nije nenošeno više. Isto tako lutka mi je odbojna iz nekog razloga pa i takve oglase zaobilazim.. Ali to sam ja, nismo svi isti😉
2024 02 21
U čemu je fora slikanja na lutki ili ne sebi? Svi smo različiti i svakom isti komad odjeće može stajati drugačije Tako im i odgovorite. Ponudite mogućnost povrata, ako neće dobro stajati, ja mislim da je ta mogućnost u redu.
2024 02 21
Iskreno, ljudima je dosadno. Razumijem da netko stvarno zeli vidjeti kako stoji, ali opet, prodajemo jer vecina nas ne moze vise to nositi ili im se ne svida kako stoji na njima, i svakako mislim da svatko sebi treba podcrtati granicu. Ja cu uvijek poslati ako imam koju od prije, ako nemam necu, izmjerim i sve obavim sto mislim da je korektno, ali ako prodajem i na oglasu nema slika na meni nece ju dobiti ni osoba koja ju trazi. Kao sto su korisnice rekle prije; niti nam svima stoji isto, niti je ''novo'' i ''nenoseno'' ako se cura slika u tome da proda. Ni u trgovini ne pitaju e ajde mi obuci da vidim kako stoji, nego probaju same, vecinu puta i kupe bez probe, a mislim da je to i mana u online trgovini. Zato postoje mjere i slike. Vecina korisnica sto mene ispituje za to nema ni na svom profilu svoje slike i u puno slucajeva je bilo da im pise na profilu ne slikam na sebi, ne mjerim itd.. Meni bi bilo neugodno pitati da mi posalje sliku robe na sebi kad vec imam sve informacije o tom artiklu, i jos ako nije svojevoljno stavila svoje slike mislim da nema ni potrebe to ispitivati, svatko je drugaciji i svatko ce drugacije napraviti, ali mislim da ako vec imate slike na lutkama to je i vise nego dovoljno.
2024 02 21
Slikanje odjeće na sebi je potpuno beskorisno. Puno su važnije i objektivnije precizne mjere pa ih svatko može usporediti s nekim sličnim komadom odjeće. Svi smo različito građeni, i to kako nešto stoji na jednoj osobi, uopće nije objektivan pokazatelj kako će izgledati na nekoj drugoj. Stvarno je nekim ljudima dosadno pa izmišljaju prohtjeve.
2024 02 21
Meni je to kao kupcu nepotrebno, jer ako mi se nešto sviđa, sviđa mi se s razlogom, nemože mi se sviđati ako nemam predodžbu kako to stoji. Mjere su mi sasvim dovoljne. Ali, rado ću se slikati u svojoj robi, ako me netki traži.
2024 02 21
Hvala na misljenjima. Moja roba nije sva brendirana pa za neke stvari ne mogu pronaci na webu kako stoji. Sto se tice mjera, zaboravila sam ih spomenuti - uvijek sam dostupna za sve mjere, naravno. I uvijek savjetujem da usporede s nekim vlastitim slicnim komadom. Dostupna sam i za dodatne slike i videa koje najvise volim poslati na wapp. Ali eto - da li je to dosada i ne - i dalje je cesto najbitnije kako stoji bas na meni 🫣 Ali stvarno ni to ne bi bila drama da mi sva odjeca koju prodajem pristaje, no ne pristaje jer kao sto sam rekla svoje uglavnom prodajem jer sam se udebljala i ne stanem u to, a mamino je opet 2 broja vece. 🤷🏻‍♀️
2024 02 21
Ja ne slikam robu na sebi, a još mi je čudniji zahtjev da slikam cipele obuvene. To mi tek nema smisla :) Mjerim dodatno, slikam sa svih kuteva, al sebe ne (ionako mi pola toga ne paše, zato i prodajem).
2024 02 21
Imate baš sve lijepo poslikano na lutki, smatram da je to i više nego dovoljno za procijenu kako bi nešto stajalo. Svaka čast za trud 👍
2024 02 21
Svaka cast za slike na lutki, bas bravo! Ja iskreno ne volim slati slike sebe tj kako mi stoji, ako je zara ili nesto nadem na internetu preko koda s etikete kako je na modelu, a ostalo ostavim kakvo je takvo je, ko zeli kupiti kupiti ce svakako, tocno sto su gore ostale cure rekle, svakome stoji razlicito i svak ce drukcije to i nositi tako da…
2024 02 21
Ormar Vam je baš uredan i sve je jasno vidljivo. Mislim da nema potrebe da slikate odjeću na sebi, ali evo..svi smo drugačiji i imamo neke svoje zahtjeve. Kao što su cure već i napisale, ako mi se nešto sviđa dovoljno je da je lijepo i uredno poslikano :)
2024 02 21
Hvala svima na komentarima i pohvalama. Sto ljudi sto cudi ovdje… Treba izdrzati 😅
2024 02 21
Provokacije.
2024 02 21
Jel mislite da je nužno staviti točne mjere u opis ili je dovoljno samo veličinu odjevnog predmeta pa ako nekoga dodatno zanimaju točne mjere rado izmjerim i odgovorim na upit. Jel i tako ok?
2024 02 21
Meni osobno nema vece gluposti od trazenja slike kako to stoji, imala sam takvih dosta koje su trazile da slikam na sebi od odjece do neki dan nakita. Moj odgovor tim zenama je takav istu stvar bilo odjeca bilo nakit da stavimo na 5 razlicitih zena svakoj ce po meni stajati drugacije, a kako ce osoba na sebi prezentirati odjecu koja joj je mala ili velika kako je to moguce, naravno nemoguce. Lutka je i vise nego dovoljna. Isto tako slikajte mi prsten na prstu, a kako da ga slikam kad mi je mali na prstu pa ga zato i prodajem. Mjere mogu po tome se moze vidjeti dali nam nesto odgovara. Svaka zena je drugacije gradena i nemogu iste stvari na svima stajati. Ustvari trebaju znati sto hoce a sto nece, biti svoja i imati svoj stil a mjere i dodatne slike to da, mada od previse slika i mjera nedobijete ni odgovor NEBIH HVALA VEC MUK. Ali sreca da je vecina zena ok i uspije se sve normalno iskomunicirati na obostrano zadovoljstvo.
2024 02 21
1 2