Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako postupiti?

Pozdrav drage krpičarke, prvi puta otvaram temu, nadala sam se da do toga doći neće, ali eto, nisam sigurna kako postupiti. Naime, kupila sam baloner koji je oglašen kao “novo bez etikete” na krpicama. Baloner je plaćen 20 + 3,45e. Korisnicu, čiji identitet još ne želim otkrivati, sam tražila fotke kako baloner stoji i poslala mi ih je. Nije naglasila nikakva oštećenja niti u oglasu niti u privatnom razgovoru. U oglasu je stajalo da je nošen jednom, a ponavljam, stanje mu je okarakterizirano kao “novo bez etikete”. Sklopile smo suradnju, ja sam uredno uplatila, korisnica je poslala kako smo se i dogovorile. Što se tiče toga, sve baš kako treba. Danas sam podigla baloner i on je na puno mjesta prljav, mrlje su očigledne, odmah sam pofotkala mrlje i vrijeme podizanja paketa kako bih se ogradila da sam iste učinila ja. Osim mrlja, kaput je na rubu na 4 mjesta propaljen, čini mi se peglom. Da su samo mrlje u pitanju, još bi nekako i pregrizla, iako smatram da je prodavač prije slanja obvezan detaljno pregledati proizvod. Zaista imam mnogo suradnji, do sad su sve bile idilične pa sam se tako javila korisnici kako bi dogovorile povrat. Korisnica se ispričala i rekla kako ona nije vidjela te mrlje i kako je baloner nosila samo jednom. Rekla sam kako ne želim praviti nikakve drame i probleme, ne želim dijeliti ničije podatke javno te da sam spremna poslati natrag baloner po primitku povrata uplaćenog novca. Nakon nekoliko uzastopnih poruka kako bih voljela da bude fer i korektna i mirno se dogovorimo, odgovora nisam dobila, a korisnica se nekoliko puta prijavila na krpice. Smatram kako sam zaista osoba puna razumijevanja i spremna na dogovor da obje strane budu zadovoljne, ali se isto tako u ovom slučaju smatram itekako oštećenom. 🥲 Priložit ću neke fotke balonera u nastavku. što napraviti? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0e1dbc7e6053e50ab05cb68b8ac1f4ce.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/82d7b8dac3c5ca13666a3bf553bb07f3.jpg)
2024 02 29
Novo bez etikete bi trebalo biti nenoseno. Ovo je k tome jos i prljavo/osteceno i nenosivo. Ako i dalje ne pristaje na povrat, ostavite joj negativnu ocjenu i u komentaru link na ovu temu, mozda se urazumi. I javite o kojem se profilu radi da znaju ostali koga izbjegavati. Ako se nikako ne uspijete dogovoriti, prijavite ju administratoricama.
2024 02 29
Ne mogu to nikako razumjeti, taj sloj žena. Čuj, spalit baloner peglom i onda ga ić prodat. To je malo žešći bezobrazluk. Neka se korisnica ovdje javi da vidimo što joj je u glavi. Najgore se oglušit i tjerat po svome.
2024 03 01
> sanjaurban: > Ne mogu to nikako razumjeti, taj sloj žena. Čuj, spalit baloner peglom i onda ga ić prodat. To je malo žešći bezobrazluk. Neka se korisnica ovdje javi da vidimo što joj je u glavi. Najgore se oglušit i tjerat po svome. Nemam pojma što reći, prije nego šaljem kupcu proizvod 100 puta provjerim jel sve kako sam rekla, opisala i navela, valjda savjest ili zdrav razum. Kažem, da su samo mrlje, oprala bih ga sama i osušila, iako je to dužnost onoga koji prodaje, ali to sto je spaljeno ne mogu nikako sanirati. I još k tome, nema odgovora, a zaista nisam išla napadački na nju iako su mrlje stvarno vidljive iz aviona, a korisnica tvrdi da ih ona nije nikad uočila. 🤷🏻‍♀️
2024 03 01
I kakav je to argument da nije uocila mrlje? Pa sad ih vidi na slikama, ocito da postoje. Sve i da nije uocila, to je njen problem sto nije detaljno pregledala artikl. I meni se dogodilo da nisam skuzila da je artikl ostecen prije slanja pa sta, malo se izblamiras, vratite novce i artikl i naucis za ubuduce.
2024 03 01
> Desinićka: > I kakav je to argument da nije uocila mrlje? Pa sad ih vidi na slikama, ocito da postoje. Sve i da nije uocila, to je njen problem sto nije detaljno pregledala artikl. I meni se dogodilo da nisam skuzila da je artikl ostecen prije slanja pa sta, malo se izblamiras, vratite novce i artikl i naucis za ubuduce. Po meni, samim time što ignorira mene i moje poruke pokazuje kako je svjesna svoje greške. Poslala sam joj jutros ponovno jednu poruku, nisam ju napadala nego lijepo pojasnila da je pogriješila i da ju molim da pristane na povrat sredstava, a ja ću uredno vratiti njen baloner natrag, jer isti ne mogu nositi, a niti želim prodati ovdje. Slažem se s Vama, svakome se može prikrasti neka pogreška, ja sam jednom umjesto veličine 36, označila 34, djevojci artikl nije pasao i vratila sam joj novac, a ona meni proizvod. Sve jasno, moja greška i postupila sam u skladu s tim. Ukoliko mi ponovno ne odgovori, ostavit ću negativnu Recenziju (prvi put ikad ovdje).
2024 03 01
I previše razumijevanja od strane kupca. Ostavite negativnu sa linkom na ovu temu. Ako dosad nije htjela biti razumna, možda bude kad joj ime završi na crnoj listi prevarantica.
2024 03 01
> KreativnoSelo: > I previše razumijevanja od strane kupca. > Ostavite negativnu sa linkom na ovu temu. Ako dosad nije htjela biti razumna, možda bude kad joj ime završi na crnoj listi prevarantica. Hvala sto je treća strana prepoznala moje razumijevanje. Zaista nisam nikada imala ružnih i nekorektnih suradnji ovdje, sve su bile divne korisnice i super suradnje, pa nisam ni upoznata s načinom kako bi trebala djelovati, ali očito da ću ovaj put morati postupiti radikalnije. Izgleda je s takvima moguće jedino tako! 🙄
2024 03 01
Ovo je potpuno jasna situacija, u kojoj je prodavač dužan vratiti uplaćeni iznos plus iznos za povratnu poštarinu.
2024 03 01
Ponovno ignor, a korisnica bila prijavljena prije nekoliko minuta. Napisat ću joj negativnu Recenziju i postaviti link na temu kako ste me i uputile. U nastavku je moja posljednja poruka upućena dotičnoj. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3ea4920f3614a0118db9a2f2e2a59399.jpg)
2024 03 01
UPDATE: Korisnica mi je odgovorila, a u međuvremenu mi se javio i admin. Odlučila sam dati korisnici još malo vremena, možda pristane na moju molbu za povrat, ukoliko ne pristane, proslijedit ću profil adminu pa da ju oni pokušaju uvjeriti. Možda sam ja u ovoj priči zaista previše razumljiva? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/950812fbc3d2cfd5d9c938c3b9bd0ef2.jpg)
2024 03 01
Joooj, klasika! Novo bez etikete-jednom nošeno=prljava, potrgana krpa. Užasno frustrirajuće pogotovo jer nema odgovora s druge strane. Ja već nakon prvog negativnog odgovora, molim adminija da kontaktira članicu, ako krene natezanje, jednostavno nemam vremena i živaca za raspravu nego se pozdravim s novcem i ostavljam negativnu i šaljem krpu natrag pošiljatelju. Nemogu i ne želim potrošiti više od jednog dana na nešto što znam da se neće riješiti. Takve suradnje ostave baš mučnu uspomenu.
2024 03 01
> Nitospitos: > Joooj, klasika! Novo bez etikete-jednom nošeno=prljava, potrgana krpa. Užasno frustrirajuće pogotovo jer nema odgovora s druge strane. > Ja već nakon prvog negativnog odgovora, molim adminija da kontaktira članicu, ako krene natezanje, jednostavno nemam vremena i živaca za raspravu nego se pozdravim s novcem i ostavljam negativnu i šaljem krpu natrag pošiljatelju. Nemogu i ne želim potrošiti više od jednog dana na nešto što znam da se neće riješiti. Takve suradnje ostave baš mučnu uspomenu. Ma daaaa, vise sam razocarana jer mislim ako sam ja poštena i razumna da su svi. Pa nema šanse da bih mogla mirno zaspati, a da sam svjesna da sam nekomu poslala nešto što ne odgovara opisu pa ako prođe-prođe. Nisu mi jasne djevojke/žene koje mogu biti ravnodušne znavši da su krivo postupile. A još mi je nejasnija činjenica da nije primjetila mrlje koje sam ja čim sam otvorila vrećicu uočila. I ne razumijem, dva puta mi se ispričala, okej, hvala joj na isprici, uvažavam, ali što imam od iste? Konstantno ‘odbija’ tj. Oglušava se na pitanje povrata. Ako ne riješimo nas dvije same danas, proslijedit ću adminu profil, ostaviti negativnu i bok.
2024 03 01
Znala je ona sta salje Ovo je klasicno ako prođe,to da je mala mrlja jedva oku vidljiva,pa ajde,ali ovako Ovo je itekako vidljivo A tko je peglao baloner,tko ga je pakirao Neka uplati novac za baloner,pa nek ga nosi i dalje Cuj novo bez etikete,a noseno i spaljeno
2024 03 01
Proslijedila sam profil adminu pa ćemo vidjeti hoće li to imati učinka.
2024 03 01
1 2 3