Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Kako se riješiti celulita

Pozdrav! Pojavio mi se celulit na stražnjici i bedrima, a imam 54 kile samo. Čula sam od dosta cura da su išle u salon na neke masaže. Zanimaju me vaša iskustva s tim, što pomaže sve?
2024 04 01
Vježbanje i puno vode, to je sve što mogu preporučiti. Pod vježbanje mislim svaki dan barem jedan sat, kombinacija cardio plus vježbe istezanja, yt guglajte vježbe za stražnjicu pa možete raditi i doma. Te masaže su super kao dodatak na prvo dvoje. Ali samo masaže ne znam da su ikome pomogle...čips, kolači, francuska, gazirana pića- zaboravite da postoje.
2024 04 01
Ja isto mislim, vježbanje! Kad se stvori mišićna masa, koža se zategne i ne vidi se celulit. A, za klopu, to svi znamo, manje smeća, više hranjivih namirnica. Za masaže, kao maserka, nemogu reći da baš pomažu, mora biti baš neka čvrsta "vibrirajuća" masaža.
2024 04 02
Kad god ne morate sjediti-ustanite. Kad možete pješačiti- ne sjedajte u auto. Tamo gdje možete biciklom- vrtite pedale. Te nove el. romobile- bacite u smeće. Ja bih se isto stavila u neki dobar vibrirajući stroj pa da ispadne TOP Sanja. Alo malo znoja treba proliti, pogledajte Žanmary kako se muči....
2024 04 02
Ali, ja poznam samo jednu osobu koja nema celulita,i to je cura sa viškom testosterona, savršene noge i šlaufić oko struka, cice-nema ih, pa sad biraj😂😂😂mislim, imaju ga i frajeri, hello! tak da je to meni nekak normalno, opće mi nije ružno vidjet celulit na normalno građenoj ženi, to mi je baš prirodno. Al, definitivno se može smanjiti malo žeščim treningom.
2024 04 02
Hvala!
2024 04 02
> Nitospitos: > Ali, ja poznam samo jednu osobu koja nema celulita,i to je cura sa viškom testosterona, savršene noge i šlaufić oko struka, cice-nema ih, pa sad biraj😂😂😂mislim, imaju ga i frajeri, hello! tak da je to meni nekak normalno, opće mi nije ružno vidjet celulit na normalno građenoj ženi, to mi je baš prirodno. Al, definitivno se može smanjiti malo žeščim treningom. I meni je to prirodno, nije baš da smeta, ali eto bolje je bez njega. 😂
2024 04 02
Baš nikako :D Jednom kad je tu, zauvijek je tu i nije tako strašan na zdravom tijelu. Ali da... svi ga se trudimo riješiti i eto... vježbanje i voda su potrebni iovako ionako pa ako ublaže celulit može biti samo win-win :D
2024 04 03
Iako loše životne navike mogu doprinijeti vidljivosti celulita, mit je da će on nestati samo s dijetom i vježbanjem jer je primarno riječ o kožnom problemu. I vitke, mršavije žene mogu imati celulit. Genetika također ima ulogu. Da bi se smanjila vidljivost celulita najviše pomažu laserski tretmani, radiofrekvencija ili malo jače masaže, ali ti tretmani se moraju ponavljati, nema trajnog rješenja. Dodatno se mogu koristiti i anticelulitne kreme. Btw, je li netko možda čuo za/ isprobao ovaj masažer - Beurer CM 100 Cellulite ReleaZer? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e09ef2fe8259f68cd3066223e23691d0.jpg) Izgleda manje bolno od nekih drugih anticelulitnih masažera npr. ovog: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a6509c9bc52e5d73718d578f92c6e467.jpg)
prije 29 dana, 10:01
Uh, ovaj zadnji djeluje zastrašujuće!!!! Mislim da je važno i koliko je celulit zastupljen- malo, srednje, puno ili gomilu. Ova dama s gornje reklame je čisto okk, vidiš puno toga lijepog na internetu, no onda dođeš na plažu i sve nade se rasplinu..koža nikad ne izgleda kao ona na reklami 8-)
prije 29 dana, 20:20
A, onaj "usisavač" koji su davno reklamirali saloni, ajmeeee, to je zastrašujuće izgledalo! Ova manekenka na reklami izgleda okej jer koristi Beurer 100 CM celulite releaZer😁
prije 29 dana, 20:57
Daaaa, a trebali su staviti ženu s celulitom kojoj uređaj treba, a ne ovu kojoj ne treba!!!!!! Ti tretmani su baš skupi, malo sam gledala cijene. Ima još jedna velika razlika u ove dvije opcije: svakodnevno vježbanje VS strojevi. Kod stroja ti ležiš i stroj radi svoje. Ti ne mrdaš, ne trošiš energiju, nema druge koristi od ove koja se treba dogoditi. Kod vježbanja radi cijelo tijelo i um. Um ti mora reći- ok, sanja, podigni nogu više, gledaj u trenericu. Um i tijelo moraju dobro surađivati da se nitko ni na koga ne ljuti. Od vježbi imaju korist i ruke i leđa i kvadricepsi i struk i nožni prsti. To je velika razlika. Nebo i Zemlja.
prije 29 dana, 21:36
Ma, joj, nema tu uopće dvojbe! Mene nikad nisu zanimali odlasci u te welnesse, jer fakat ne vjerujem da to pomaže, a to rastezanje kože... neznam... Eventualno bockanje iglama i struja za poticanje cirkulacije i odtok limfe, ali vježbanje na prvom mjestu, najdraže mi je i ovisnik sam😂😂😂nemrem si zamislit sjedeći način života, tvrdu kičmu, ovak letim kam god treba, i celulit ljepše izgleda kad si fit🤭🤭🤭
prije 29 dana, 06:18
A tko je rekao da ne treba vježbati? 🤷 To je uvijek pozitivno. Najbolje je sve kombinirati: vježbanje + zdrava prehrana + masažeri/tretmani + anticelulitne kreme, onda nekog pomaka i bude, ne? Ali opet, celulit je prije svega kožni problem, ne problem debljine, iako jest vidljiviji kod osoba s viškom masnog tkiva. Vježbanje samo po sebi ne uklanja celulit, pa ga zato treba napasti sa svih strana. A s ovim dugačkim masažerom se baš mora masirati po nogama, nije jednostavno kako izgleda na reklami, imaju upute: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8d41f280e805fc4ac8bb50602fde8837.jpg)
prije 28 dana, 10:01