Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

S.Fresh proizvodi (Lana Biondić)

Pozdrav cure, jel neka koristila proizvode S.Fresh i kako ste zadovoljne? Zanima me i gdje se mogu kupiti osim u DM-u? Ja imam Pure & cool deo kremu, i nisam pretjerano zadovoljna.. Skupo a neučinkovito.. Pa ne znam vrijedi li investirati u neki drugi njihov proizvod [:pospan]
2015 06 30
Ja imam skoro sve. Neki proizvodi su savrseni neki dobri , ali se ne isplati . Koji te proizvod zanima ?
2015 06 30
Ma mozes si mislit, lana biondic, strucnjakinja za sve [:vrti]
2015 06 30
Ja sam ih zasad vidjela samo u dm-u, kupila sam ovu mast na bazi neem-a, i piše da je za sve i svašta od akni, osipa, peruti, psorijaze i evo mogu slobodno reč da sam bacila 30kn u smeće... Koristila sam ju većinom na licu i nije mi doslovno ništa. ali ništa napravilo, čak mi koža nije bila ni onako nahranjena poslije i nije se nikako htjelo upit koliko god ja umasiravala i dugo ostavljala, jedino što mi se sviđalo je miris jer je kao po nekom čaju, ali to je zaista to [:pospan] [slika:40f7782b-ade8-402d-9652-1b4b4f0142dd]
2015 06 30
meni su kreme 24/7 i zuta i zelena odlicne i isplate se odlicno mi je ulje od narance oil wow , ali je 50 kn a malo pakovanje i brzo se potrosi pa ne znam koliko je isplativo . pure cool deo za ispod ruke je super , ali ja sam imala velikih problema i nisam smjela koristiti deo , nego sam kupovala uriage sprej za ispod ruke koji dode 150 kn , tako da je ovo jeftinija verzija i spasila me. Za cure koje nemaju problema pretpostavljam da ima puno boljih proizvoda od ovoga pure & cool ostali proizvodi su ok , ali skupi , nista posebno. jedino onaj Išššš mosquito stvarno djeluje , ali opet 50 kn , a malo traje. Moram priznati da ni meni SOS WONDER ne djeluje i ako cure kazu da je super za podocnjake .
2015 06 30
koristim s.fresh face polish i mogu reći nikad bolji proizvod za svoje lice nisam imala. koristim je umjesto obične hidratne kreme, prezadovoljna.
2015 06 30
Baš sam zadovoljna,pogotovo deo je super... [:smijesi]
2015 06 30
Super, hvala vam na iskustvima.. Ja sam danas ipak kupila 2 proizvoda, moram priznati da me privukla akcija [:hihot] Hair breeze i vodicu za tijelo, lice i Fragrance Mist.. Hair breeze još nisam probala, ali tek kasnije sam vidjela da se radi o mirisu lavande, kojeg volim, ali ne mogu zamisliti na kosi. A fragrance mist sam isprobala, osvježavajuć je ali miris na koži ostaje jako kratko.. Cijena je za oba 70 kn (set), tako da mi se to čini super, ali nisam baš pretjerano zadovoljna.. Zanimao me ovaj SOS wonder, neki ga hvale, neki su baš nezadovoljni, ali nakon komentara sumnjam da ću ga kupiti..
2015 07 01
Meni je ok taj sos,,naravno treba ko I sve dulje vrijeme koristiti,ane očekivati čudesa nakon jedne primjene..
2015 07 01