Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Prvi put ovdje (HELP ME!) :)

Imam dosta odjeće koju bi htjela prodati i naišla sam na ovu stranicu, ali ne znam ništa o kupovini preko interneta (nikad nisam koristila e-bay ili nešto tako). 1. Vidim da na profilu većina članova piše da odjeću šalju preko tiska. Ja nisam ni znala da se to može. Kako to funkcionira i kolika je otprilike cijena? 2. Kako se uplaćuje/prima uplata i je li to sigurno? Imam 16 godina pa pretpostavljam da bi to išlo preko tatinog bankovnog računa?
2015 08 10
Dobrodošla [:smijesi] 1. uzmes stvarcice koje zelis prodat, odes do tiska, kazes da zelis poslat paket, ako je samo neka majica zamolis da posaljes u kuverti ( 10 kuna ), a paket ti je 15, zatrazis od osobe kojoj saljes negove podatke i podatke od tiska na koji zelis poslat i to tamo ispunis i tjt [:smijesi]
2015 08 10
Dobro došla!! [:zaljubljen] 1. da može se slati tiskom.... kupac ti mora ostaviti svoje podatke (adresu,br. moba) i adresu i br. tiska....cijena za sve pakete je ista 15kn. , slanje kovertom 10kn 2. uplata se vrši na tekući račun i šalješ kad je uplata vidljiva
2015 08 10
Možeš slati i poštom...preporučena pošiljka ti je najbolja i najsigurnija...jer dobiješ kod za praćenje paketa...Isto tako i na tisku dobiješ kod paketa koji moraš proslijediti kupcu,da zna kad je paket stigao na odredište.
2015 08 10
Dobrodošla sugrađanko i sretno...
2015 08 10
1. imas cak i na netu na stranici tiska primjer formulara koji trebas popuniti prilikom slanja tiskom, jednostavno je i dobijes sifru pomocu koje kupac moze pratiti svoj paket 2. sigurno je jer mozes provjeriti je li uplaceno. ako nemas svoj racun onda preko tatinog da ili bilo koje druge pouzdane osobe za koju znas da te nece prevariti i da ce ti dati tvoje novce;) postoji i mogucnost primopredaje u svom gradu gdje preuzmes osobno novce kada osobi das zeljene stvari sretno i dobrodosla;)
2015 08 10