Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Admine, pa zar opet?

Draga administratorice, zar opet dugi odmor? Nakon "kaosa" koji to zapravo i nije bio si kao došla i uvela red. Pa su se čak nepunih mjesec dana redovno otvarale teme za rasprodaje, potražnju i zamjene; i sad opet imamo temu za rasprodaju staru 7 dana! Nakon 7 dana i 14 punih stranica, zar zaista živiš u uvjerenju da netko to može popratiti? Meni nije samo jasno, čemu onda cijela velika pompa kada si se vratila- pa si mahnito blokirala cure zbog reklamiranja i najavljivala veliko uvođenje reda. Gle čuda, reda opet nema! Opet se otvaraju trol profili, opet su taggovi krivi, opet se, gle čuda, pojavljuju teme sa virusima i tako dalje! Sad će opet mjesec dana bit sve po starom, cure će se reklamirati i neka se reklamiraju brate mili! Evo, ja bih se prva voljela izreklamirati da ovaj tjedan snižavam cijene maksimalno, da imam haljine već od 50kn, da imam traperice za 40, i još puno super i povoljnih stvari! I tko sad ima pravo reći da sam napravila lošu stvar ako otvorim takvu temu? Imam super ponudu i želim je reklamirati, a ti mi draga administratorice to ne dopuštaš ni na koji način! Ni na moj ni na tvoj! Daj se bavi stranicom kako treba ili prepusti to curama koje bi to radile!
2015 08 17
evo izreklamirala si se [:kesi]
2015 08 17
Da, namjerno i svjesno sam se izreklamirala i rekla što mislim. Jer smatram da nije u redu da su se kad se vratila cure mahnito blokirale...i ok, uveo se red, punih 7 dana! Mislim da se treba pružiti prilika za reklame jer je to jedini način privlačenja kupaca. I ako je rekla da će se tema otvarati svakih 48 sati onda bi tako i trebalo biti! A ne da kao što sam napisala nakon 7 dana i 14 stranica, tko to više prati!?
2015 08 17
vidim,ništa se nije promijenilo [:kesi]
2015 08 17
dunjooooo [:poljubac] welcome back [:poljubac] [:poljubac]
2015 08 17
Cura se pojavi i krene uvoditi pravila, i ok, uvedi ih, i svi ih poštujemo! Al brate onda se i ti drži svoje riječi i vlastitih pravila... Poblokirala je cure onaj dan mahom, a za puno veće probleme na stranici nema rješenja.
2015 08 17
za one koje se bezobrazno reklamiraju 17 x dnevno je trebala i na puno duže blokirat. Da se razumijemo, sa većinom, stvari se slažem, ali bahatost sa reklamama kod nekih uzima i previše maha.
2015 08 17
Elena, to se slažem s tobom. Nije bilo u redu otvarati 87 tema dnevno. Ali kako sam jednom bila predložila, zašto se ne bi otvaranje tema općenito ograničilo na jednu temu po članu tijekom 24sata. Jer ovako neke cure otvaraju teme koje nemaju veze s vezom, neke totalno glupe, isto iz čiste potrebe za sakrivenom reklamom- pa otvore tako nekih glupih tema 5 dnevno- iskaču iz paštete isto. I da se napravi tražilica za forum to bi bilo savršeno a ne ovako da ima 55 tema otvorenih o jedno te istoj stvari. Onako lijepo ukucaš u tražilicu, pa po ključnoj riječi ti pretraži naslove i izbaci ti temu- tako bismo se mogle nadovezivati sve tu i nastavljati "rasprave"- pa bi tako imali jednu ali kvalitetnu temu o naprimjer depilaciji... Ali ne, za takve probleme rješenja NEMA...to me ljuti.
2015 08 17
da se ne zaboravi: bilo je tu i blokiranja... i prijetnji blokiranjem i zbog poljuljanog ega....pa je teta adminka u eri haračenja krpicama poblokirala i neistomišljenike koji se samo nisu slagali s njenim "radom" .... (moram li podsjetiti na mamumirnu... i slične njoj??)...a koje se nikad ni jednom riječju nisu reklamirale.... taaako daaaaa..... za očekivati je da nećemo ni mi "plesati" dugo ovdje [:smije] [:hihot] [:vrti]
2015 08 17
Nema tu mjesta egu...Ima dovoljno cura koje bi joj rado pomogle s poslom i idejama ako ne može sama. Ja ne kažem da je lako ovakvu stranicu dovesti u red; ali ako možeš radi, ako ne možeš predaj palicu... Al nemoj radit loše i stvari na gore, ako već nemožeš na bolje!
2015 08 17
Zar je itko mislio da će potrajat njen rad? [:sokiran] 3x godišnje se pojavi, nekoga blokira, počisti koju sliku s neta, krivi tag i nestane na par mjeseci.
2015 08 17
Deja vu [:hihot] [:smije]
2015 08 17
ja uletila u vrijeme raspašoja.... pa se ko naivna francuska sobarica ponadala nečem boljem [:hihot] [:place] [:place] [:hihot]
2015 08 17
naivna francuska sobarica .... [:smije] o, Bože, pa ove Krpice... [:hihot]
2015 08 17
kaj vam je, kakve promjene,,o čemu vi..ni u ludilu danka, niii u ludilu [:jezik] [:jezik]
2015 08 17
1 2 3