Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kovrčava kosa - Pomoć molim!

Book cure, imam prirodno kovrčavu kosu, nije baš gusta ali ima neki prirodni volumen pa djeluje jako gusto [:smije] zanimaju me neka dobra sredstva za uljepšavanje kovrči, kreme za kosu ili nešto što ste probale? nešto što ih definira, zaglađuje.. Hvalaa!
2015 09 08
Ne znam dal si probala kokosovo ulje...za mene je otkriće zadnjih par mjeseci [:smijesi] [:smijesi]
2015 09 08
Slažem se s sokolicom, kokosovo ulje i ja preporučam [:zaljubljen]
2015 09 08
oprati u cistoj i mekoj vodi i prirodno osusiti bez fena.i kovrce valovi ce sami skociti.sto vise preparata na kosu to je ona teza i gubi svoje prirodno stanje. isparobala sam taj nacin tj bili smo na selu gdje je izvorska cista voda i kosa mi je puno ljepse stajala nego kad sam oprala doma u ovoj nasoj tvrdoj gradskoj vodi punoj kamenca i bakterija.
2015 09 08
kokosovo ulje, gdje šta,kako? Jel bude masna od toga? Meni je važno i kakva je voda,ak je puna kamenca,kao ova moja doma bude mi suha,baca na metlu,, al ko bi si priuštio kišnicu...od kupanja u rijeci,moru kosa mi bude super kovrčava i ništa ne moram na nju stavljati, Kupih od Nive-e u Mulleru curl balm,flexibile curls za elastične kovrče,super je i ne masti je...a imaš slične proizvode isto u Mulleru od Keune...sprej i kremu za kovrče.
2015 09 08
da to je to,super je [:smijesi]
2015 09 08
od Balee pjena za kovrče, sad je 12,50 kn u Dm-u. OOOOdlično [:jezik]
2015 09 08
od kolegice mama koristi briljantin, kaze da je prezadovoljna [:smijesi]
2015 09 08
Meni se do sada pokazala kao najbolja kombinacija: maska od kokosovog ulja (ima ga u Dm-u), natrackat ga na kosu i držat po volji, može i par sati, oprat kosu i stavit malo Keune kreme za kovrče i čičkovog ulja. I nikako kosu sušit fenom jer se onda sve raščupa. Pokušaj što manje kosu držat u repu i rađe je skupljaj s kopčicama [:smijesi]
2015 09 08
eh da ima maska za kosu koja oodlicno mirise i stvarno napravi kosu onako lijepo valovitu ko bebinu. i ima je kod mene na profilu za kupiti! kao i ostali profesionalni za kosu prozivodi kojih nema u slobodnoj prodaji! zavirite bez obaeze! [:smijesi]
2015 09 11
Ne znam koliko si spremna potrošiti za proizvod kojim će uljepšati svoje kovrće. Ako želiš prirodni proizvod za njegovanje, hranjenje i oblikovanje kovrčave kose možeš se javiti nama. Mi radimo isključio individualno proizvode, tako da ih dobijaš svježe pripremljene i ono kako se kaže najboljeg sastava koje treba tvoja kosa, ako ne onda svakako je dobro kokosovo ulje iako je komedogeno i jako bitno je da ti je struktura kose oštrija tj deblja vlas.
2016 02 25