Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Prištići uzrokovani hormonskim promjenama

Pozdrav curke, nisam sigurna da li postoji vec ova tema, ako postoji stavite mi link pa admin neka zbrise, ali ja nisam nasla...Uglavnom u zadnje vrijeme imam dosta problema s tenom, i to ne na cijelom licu nego podrucje brade i ispod obraza onaj dio :// Sad znam da na tom djelu uglavnom izbijaju prištići i akne uzrokovane cistama ili hormonskim promjenama i kod mene su ti neki hormoni nesto povecani, isla sam na pretrage i znam da se to može riješiti kontracepcijskim pilulamameđutim pila sam jedno vrijeme pilule i nisu mi dobro "legle" i ne bih htjela ni unosit nikakvu kemikaliju u organizam :/ Pa sad ako ima koja od vas kakvog iskustva, da li postoji nesto sto pomaze - na prirodnoj bazi - ulja, tablete, promjena prehrane ili neki kozmeticki preparati? Svaki savjet je dobrodošao [:smijesi]
2015 10 07
Nema. Ja isprobala sve moguce i nisam nista uspjela napraviti.. Sad sam se odlucila na kontracepcijske kao zadnju opciju.. Koje si koristila i da li ti se ten popravio?
2015 10 07
Ima. Guglaj ulje nocurka. Doze ne manje od 1500 ili ako gin kaze drukcije. Lp, i sretno!
2015 10 07
čisčenje lica kod kozmeticarke i ima par krema koje pomažu ,ovisi o tipu kože
2015 10 07
Ništa ne pomaže ,nikakve kreme ni terapija lokalno:(((kakve kozmetičarke ,žali bože novaca,kontracepcijske pilule jedino.pijem ih već godinama,i čim prestanem-buknem cijela.sad sam u toj fazi,nisam pila kontracepc.od 12.mj prošle god.i sve ok do prije mj.dana ....samo najednom SVAAAA...i evo kaj da kažem ,opet počela piti,plus kaj ću dobiti i neki antibiotik da smiri sve to [:place]
2015 10 07
Ja imam iste probleme i jedino kaj mi je pomoglo su kontracepcijske, ako ti ove prve nisu odgovarale probaj druge jer ne pašu svima iste... Moje su bile Yaz i ten mi je bio odličan s njima, sad sam trenutačno na pauzi već nekih par mjeseci jer ih "nisam" imala razloga pit i sve mi se vratilo, ali sad ću opet uskoro krenut... U međuvremenu sam probala sve moguće kreme i i prirodne i iz ljekarne, ali ništa... Jedino evo, zadnjih malo manje od mjesec dana se "malo bolje" hranim i trenutačno mi je lice ajmo reč oke, mislim imam prištiće, ali manje, pa sad evo, probaj i s prehranom, to nikad ne može odmoć :)
2015 10 07
Iz prehrane izbaciti crveno meso i jaja, mliječne proizvode uzimati samo kao probiotike (jogurt, kefir i acidofil) i ulje noćurka, kao što je već netko naveo. Uz redovitu primjenu, trebalo bi dati bar neke rezultate.
2015 10 07
Ulje nočurka piti ili mazati
2015 10 07
Čaj od majčine dušice piti, umti lice s njim i mazati tinkturom od majčine dušice. Rezultati se jako brzo vide.
2015 10 07
Probaj u ljekarni traziti tester vichy normaderm hyaluspot gel,, ili la roche posay-effeclar duo kremu,, jedno od toga bi ti sigurno smanjilo upalu na licu,, pocela sam je koristiti tek par dana,, i vidim da djeluje,, sretno!
2015 10 07
Ja Vam povoljno prodajem Clearasil Ultra Akut gel protiv prištića.. Ako Vas zanima, javite se.
2015 10 07
Potrazi u ljekarni testere krema i gelova od Bioderme ili La rochea.
2015 10 07
Cula sam i citala na netu da su Femisan A kapi idealne za to, za regulaciju hormona i svega ugl.mozes naci na internetu dosta o njima, navodno je prirodni preparat i zene ga hvale dosta.
2015 10 07
ja koristim Sona kremu za lice, ide preko recepta, probala sam je od sestrične i bila mi je dobra tako da sam preko njezine doktorice nabavila i kombiniram sa Eritromicin losionom, a za pranje lice koristim onaj Balein rozi gel za čišćenje od grejpa jer ne isusuje, a preko dana hidratantnu kremicu od krastavca i čajevca..i po potrebi radim piling lica bsa sitnim zrncima te stavljam masku od gline.. nakon uvođenja ovog režima higijene, dobila sam dosta pohvala da mi se ten popravio i prištići pouvkli :))
2015 10 07
Jo, koja je to kremica od krastavca i čajevca? :)
2015 10 07
1 2