Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Dubrovnik, preporuke za finu papicu

Nekim čudom smo muž i ja uspjeli organizirati bejbisitanje i imamo vikend za sebe u Dubrovniku :) Jako volimo finu klopicu pa tko ima preporuke za neki dobar restoran u Dubrovniku? Prvenstveno riblji, znači ne treba biti fensy šmensy nego da je fakat svježa i dobra klopa.
2015 11 04
Lokanda u starom gradu u luci definitivno, kamenica na pjaci u gradu
2015 11 04
Pantarul nije toliko romantican.prosli gikend hili sugeriram stari i odavno poznato restoran glorijet, sreli i dubravku suicu tamo.klopa denomenalna kao i cijene.posluga ekstra.ma ono preporucam gornji kat galeriju
2015 11 04
Hvala curke na odgovorima!! Škicnut ću sve pa javim kasnije dojmove. [:poljubac]
2015 11 04
Evo, vratili se nakon predivnog vikenda :) Uglavnom, što se tiče restorana dogodilo se veliko razočarenje. Naime, gledali smo restorane isključivo unutar ili u neposrednoj blizini starog grada (tako da su nam neki već zbog lokacije otpali) no većina ih je 1.11. stavila ključ u bravu do proljeća. To je stvarno šteta :( U gradu još ima dosta turista, vrijeme fantastično (hodali u kratkim rukavima) a hrpa toga zatvoreno. Na kraju smo googlali i završili u restoranu Horizont i nema dovoljno riječi da ga nahvalim. Mali, preslatki restoran, na nekoliko koraka od zidina. Osoblje izrazito toplo i ljubazno a hrana preeeeeefina i realne cijene za kvalitetu i kvantitetu. Stvarno nas je oduševio i kad nas put ponovo dovede u Dubrovnik sigurno ćemo opet tamo na papicu. Hvala vam na sugestijama :)
2015 11 09