Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kako njegovati masnu kozu?

Problem sa masnom kožom. Da li imate za preporučiti kakav proizvod koji to pospješuje?? Ne znam kakvi su Nuxe proizvodi, malo su skuplji ne znam da li su i kvalitetni? Hvala!
2015 11 09
masna koža je često i dehidrirana koža, osobno sam napokon uspjela naći neku ravnotežu u mixa kremici, a i nije skupa... nuxe nisam probala
2015 11 09
Meni je dobra i balea aqua. Inače sad koristim miyu kozmetiku i zasad mi super paše. Od skupljih sam probala Paula's choice liniju za masnu i nečistu kožu (koju svi hvale), meni je bila promašena investicija [:place] A od stvari za čišćenje koristim dermatologica micelarnu, neutrogenu grejp, bliss fabuluos fase wash i ponekad codage kremu/piling.
2015 11 09
Jedino što je meni pomoglo je Uriage. Sve ovo što se može kupiti u drogerijama je nula spram kozmetike koja je dostupna samo u ljekarnama. Uriage me preporodio, vrijedi svake kune jer doslovno prvi put u cijelom životu imam lijepu kožu. Neću to pripisati samo Uriageu, nego i promjeni prehrane i vježbanju, ali svakako su kvalitetnija linija za njegu kože i make up pomogli.
2015 11 09
Da, djeluje individualno. Različita koža, i svaki proizvod djeluje drugačije.
2015 11 09