Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Frustrirane dame :-O

Naime nije mi jasno zašto su određene dame toliko frustrirane da svim temama snižavaju ocijene! [:smije] Ja napravim temu za Avon gdje nudim šansu djevojkama koje žele da pokušaju nešto prodati i zaradit si đeparac i hop snižavanje ocjene.. [:hihot] Da je to samo ta moja tema, koliko sam primijetila i cure koje otvore rasprodaja dobiju minuse, pa aukcije dobiju minuse, popusti, tražim, nudim, mijenjam sve redom dobiva minuse... to je ono ustala sam na krivu nogu ili? [:smije] [:smije]
2013 03 28
Konkurencija ??? [:smije]
2013 03 28
eto, ja ti dala plus. za dalje ne znam... [:smijesi]
2013 03 28
eto, ja ti dala plus. za dalje ne znam... [:smijesi]
2013 03 28
i ja... [:jezik]
2013 03 28
evooo plusa :) [:smije]
2013 03 28
Ma drage moje hvala ali nije meni niti stalo do te ocijene samo mi jednostavno to nije jasno [:vrti] Što imam od toga ako nekome snizim ocjenu? Lijena sam isuviše da bih išla kliknut nešto što nema veze s vezom [:smije]
2013 03 28
Evo i ja dala plus jer sam i sama u Avonu, a Avon je <3<3<3. Da, svi dobivamo minuse, ok, možda se nešto nekome ne sviđa, ali zasigurno ima ljudi kojima će se svidjeti, zar to nije smisao ove stranice?
2013 03 28
BarbaraEmer lako moguće da je konkurencija [:hihot] pane branim im ja da i one ponude učlanjenje :-O hahahaa
2013 03 28
Stardust23 eh baš to, ako se meni nešto ne sviđa, zatvorim si tu temu i nikome ništa.. pa nismo svi isti nekome drugome će se svidjet... možda netko drugi baš takvo što traži! p.s. drago mi je upoznati još jednu zadovoljnu članicu Avona [:poljubac]
2013 03 28
Kao da su bitne te ocjene. :/ Ali sta se tice tog avona,nema tu zarade. Frendica je prodavala nekoh god dana nis nije zaradila. To trebas prodat jakoooo puno da bi zaradila male novce. A tko ce danas kupovat u avonu(koji je dosta skup,a kvaliteta nije neka),kad ima tolko jeftinih a boljih stvari (balea,essence....). Ja sam bila kupila jednom davno sjenilo iz avona i dobila sam neku alergiju,osip od njega. I od tad nikad vise nista ne kupujem. :/
2013 03 28
ne znam zašto vam je to uopće bitno kolika je ocjena teme, a mislim da cure smanjuju jer im je dosta tih aukcija akcija i sličnih pojava ili im nije simpatična osoba koja je temu otvorila [:hihot] u svakom slučaju to ne bi trebalo nikome biti važno, ja osobno nikome niti snižavam niti povećavam to mi je nebitno skroz ;-D
2013 03 28
E sad... što se određene strukture kemijske pojedinih proizvoda tiče, osobno ću reć da mi je Avonova solution kolekcija spasila kožu od neurodermitisa, a prije toga sam probala sve živo, uključujući i Vichy i sl. Uvijek treba probati jer svaka kuća ima proizvode u kojima je jača i u kojima je slabija. Ne treba odmah suditi, posebno ne zbog kataloške prodaje. Maska za lice planet spa je nešto što nitko nikad neće požaliti npr. Treba biti otvoren prema svemu tako i probati jer nije svaka koža ista i ne reagira na sve sastojke. Tako sam ja na Chanel dekorativu alergična, a ekipa se križa [:smije] AvonLady... i meni je drago [:sramezljiv] a za minuse... a eto.. neka se cure liječe... [:smijesi]
2013 03 28
Pa draga Ana009 ne znam, nebih se složila s tobom, ja dok sam bila Avon Lady zarađivala sam si đeparac mjesečno od cirka 300kn , + uvijek dobivala kozmetiku koju onda ujedno nisam morala niti kupovati. Sada naravno da zarađujem više jer imam svoj tim i stoga uz svoju naruđbu dobivam i fiksno nešto od avona za rad. Avon nije skup ,nekad je bio skuplji od oriflamea no sad je obrnuto, gelovi za tuširanje po 7kn to nema niti u dm-u niti bilo gdje drugdje.. Prodala sam masu njihove kozmetike i masu toga probala , niti sam ja imala kada problema sa alerg. reakcijom niti mi se tko od kupaca požalio... Doduše ima striktno dama/žena koje ne žele apsolutno nijednu drugu kozmetiku. A i nije mi jasno zašto je frendica bila god. dana u avonu ako nije ništa zarađivala , nešto mi tu ne štima.. [:sokiran] sigurno postoji članica koje će pokušati prodavati pa se neće pronaći u tome i onda odustanu, ali to ide sve kroz max 2 kampanje (niti puna dva mjeseca).
2013 03 28
Valjda nisu još kavu popile pa ljute na sve oko sebe [:hihot] [:hihot]
2013 03 28
1 2 3