Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Dolce gusto

Cure, ima li koja dolce gusto apartat za kavu?..zanimaju me iskustva. Otkad je dosao na nase trziste mi je interesantan. Jucer sam vidjela u da je u konzumu na akciji, 649 kn i dobije se jos 9 kutija kave gratis. I sad se mislim da si ga kupim. Jos sam probala neki kao cokoladni napitak (bila je prezentacija) i bio je tako fini.
2015 11 15
Dosta skupo.Bio je u šparu na akciji oko 400kn.Osobno mi ne odgovara jer ne volim "nes pripravke" već pravu kavu.
2015 11 15
imala- i prodala odmah nakon misec dana.. preskupo..tj,preskupo za paket kutiju sa ne znam koliko kava cca 50tak kn..i jos ako vas je više u kuci... :-/ a kava nije baš nest fina iako imaju sirok izbor.. inace sam kavopija pa meni nista do lavazze i oni imaju slican aparat ali je malo skuplji..
2015 11 15
Mi ga imamo doma i obožavamo ga. Kava mi je najbolja koju sam probala. Punjenja jesu skupa (kutija košta 40 kn) ali meni se isplati dati malo više novca za užitak popiti finu kavu. Ali cijena aparata je po meni preskupa, mislim na ovu od 649 kn. Mi smo kupili za 400 kn. A sad po ljeti su prodavali jednobojne crne za 300 kn u Kauflandu i Intersparu.
2015 11 15
I ja sam se zainteresirala ali mi je nekako preskupo. Ne toliko aparat koliko ta punjenja. Dosta kave pijem cak 3 kod kuce pa mi nije isplativo bas.
2015 11 15
Iskreno, za te novce, nista posebno. Probala kod kume i nije mi ni palo na pamet da bi ga htjela
2015 11 16
imamo na poslu,aparat je super,moras korisitit destiliranu vodu za njega,kavice su ti inace po 40kn ktc,konzum... ima finih kava ima manje finih,to ti je za nabrzinu.. inace ja sam ga bila vidjela u konzumu za 300kn.. ostatak su ti kave jer su po 40kn kao sto rekoh. :)
2015 11 16
ja ga imam, onaj grande (dobila na poklon). Što se tiče kava, kave su visokokvalitetne ali i raznih jačina i okusa. Te jačine su nacrtane dolje pri dnu kutije. Najneisplativije je kupiti kapučino, onaj kakao, jer dobijete mlijeko u prahu i kavu (znači imate duplo manje doza). Netko je napisao da puno pije kave i damu nije isplativo. To sam i ja mislila ali to je takav pun okus kave da ti ni ne treba nego 1 do max 2 kave dnevno. Meni kada treba skuham tursku. Inače sam pobornik turska kave i obožavam je, ali ruku na srce ove dvije stvari nisu za usporedbu. Ova kava je ukusa kao u kafiću.
2015 11 16
ma nemora se uopće koristiti destilirana voda - majke ti tko pije destiliranu vodu - pa ona nije za piće. Istina je da se on mora čistiti, jer se u tom dozeru vode nakuplja kamenac, ali nikakav problem, očistiš ga i opet natočiš. nikakva destilirana voda, valjda si mislila na vodu iz boce (janu ili tako nekako)
2015 11 16
Imam ga, moj savjet je koristiti ga za goste, a povremeno i za svoj užitak! Ili nekad klincima prirediti nesquick i čokolino (kojeg ja po OS ne nalazim) Kava je pre,pre,predivna! [:zaljubljen] Ja mislim da nije pošteno reći da nije dobra jer je svaka (bez obzira na okus,naziv) izvrsna! Naš mentalitet ili štogod nas tjera na ispijanje kave po kafićima all day long, i tko voli tu kavu iz kafića, osobito nes,ova će mu biti i bolja! Aparat je jako brz i jednostavan za pripremu i čišćenje i vrijedi i 600kn,jer traje. Skupa je kava, 16kom po cijeni od 40kn je previše za npr,dvoje odraslih koji dnevno popiju svako 2kave (barem) pa zato ovu kavu pijemo nekad radi gušta [:smijesi] ili kad nam netko dođe u goste. Svi su oduševljeni okusom,mirisom i pjenom! Izdvojila bih rođaka koji je jako dobrostojeći i ima kući odlične,puno skuplje aparate za kavu i bio je zadivljen, morao je dobro pogledati i prostudirati aparat, na kraju je samo rekao "Pa ja ovo moram odmah kupiti!" [:kesi]
2015 11 16
Destilirana voda se NE SMIJE piti. [:sokiran] [:znoji] znam da se svako malo pojavi neka senzacionalna vijest o njoj, ali to je u rangu liječenja pijenjem urina. [:ljut] Gluposti.
2015 11 16
I da, ne koristim destiliranu vodu, aparat radi super i nakon cca.4godine, čim se pojavio je kupljen.Važno je ne ostaviti danima vodu u njemu i nakon uporabe iglicom očistiti tu cijevčicu iako ne radim to svaki put, već svaki 3-4,zaboravim..A to je otprilike 10sekundi posla. Moje preporuke ima, probala sam kavu iz aparata za 600 eura koji od kave u zrnu pravi kapućino i espreso i zaključak- Dolce mu je ravan! Samo kažem, kava je skupa pa znam reći "jedan dolce gusto i u novčaniku pusto" [:hihot]
2015 11 16
imas vrecicu za kamenac (cistac) koju stavis u vodu, a ne destiliranu vodu [:vrti] imas i aparata za iznajmiti tj,dobijes ga besplatno samo ako kupujes kavu od njih npr lavazza franck a pakiranje je oko 100kom a komad je kunu dvi mozda...nezzz tocno.. a aparat odrzavaju oni u slucaju kvara ili bilo cega, moze i fizicke osobe potpisati ugovor za najam.
2015 11 16