Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

maturalna haljina-split,pomooć!

Drage djevojke, krenula sam u potragu za maturalnom haljinom i orijentirana sam na Split i okolicu,pa vas koje znate malo bolje takve dućane pitam,u kojim dućanima tražiti,budžent mi je 2500-3000 kuna,najviše.. Nisam upoznata s takvom ponudom u Splitu uopće,mislim da dizajnerski dućani premašuju moj budžet,a za druge ne znam baš koji su.. [:tuzan] [:sokiran]
2015 11 19
Hej Mija, moje mišljenje je kako je pre vise Dat za maturalnu haljinu u navedenoj cifri, ja sam Za svoju dala 700,00 i već par godina stoji u ormaru jer je pre svečana..probaj sa jeftinijom varijantom i probaj ju kasnije prodat, ovo je malo pre vise..
2015 11 19
Tu cifru sam odavno planirala,jer cijene dugih,a meni osobno lijepših haljina su otprilike tako nešto.. No,naravno,što jeftinije-to bolje.. Ali općenito, ne znam za salone haljina u Dalmaciji baš,te zato pitam :)
2015 11 19
Bacit ces pare... obuci ces ju jednom i ko zna kad .. najbolje otici u Zg tamo imas najvise izbora a ti manji gradovi slabo..
2015 11 19
Sigurna sam da ce ti se Netko javit sa iskustvom u haljinama.. Sretno ;-)
2015 11 19
Zašto za taj novac ne daš da ti sašiju ono sto ti se sviđa :)
2015 11 19
Zašto se ne obratiš curama koje su iz Splita a ovdje prodaju svoje haljine? To će ti biti najisplativije, jer ćeš se moći i naći i probati istu a ziher ćeš jeftinije proći.
2015 11 19
U mom gradu,nema baš krojača,pogotovo ne pouzdanih.. A Split mi je najbliži grad i nisam u mogućnosti puno putovati baš,pa sam planirala doći jedan dan-kupiti i to je to. A i ti novci su ono što bih najvišee izdvojila,definitvno ću probati jeftinije.
2015 11 19
Nisam baš pronašla djevojaka iz Splita koje prodaju haljine maturalne u mojoj veličini ovdje..Pokušavam,ali ne ide baš
2015 11 19
moj savjet ti je da smanjiš budžet za maturalnu haljinu i kupiš nešto jeftinije. znam da ti se to sad čini super ali nebi trebala davati više od 1000kn za to. ili je možeš i sašiti.. i u 1 dan teško da ćeš naći haljinu iz snova, računaj s tim obavezno da će ti trebati malo više vremena dok nađeš
2015 11 19
nemoj vise od 700kn dati za haljinu hellou što je s glavom... osim ak je Balmain :DDD sretno u potrazi ali preporuka mozes i bolje naci za jeftinije novce........
2015 11 19
Ma zapravo ni ne znam otprilike se kreću cijene haljina kakve bih ja htjela. Haljina kakvu želim je duga,s boljim materijalom.. I najjeftinije takve što sam po internetu je pronašla oko 1500-600 kuna.. Moram istražiti još cijene definitivno.. Ne Balmain nikako hahahha
2015 11 19
hhha balmain mania je pa zato se šalim ehehehe :D
2015 11 19
znam,znam hahahahaha
2015 11 19
pa dobro ako si spremna izdvojiti tolike novce onda zasto ne? iako to nije tako cesto u ovoj situaciji u drzavi, ali nema nista lose priustit si skupu haljinu ako si u mogucnosti..:) sivanje ti ne preporucam osim ako imas stoposto pouzdanu krojacicu..posto imas veliku svotu mozda bi se isplatilo skoknut do zg-a? ili ako ti se neka haljina svida na krpicama nek ti ju posalju da isprobas jel ti odgovara :)
2015 11 19
1 2