Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Promjena skole na cetvrtoj godini

Dakle, sutuacija je ovakva..cura iz upravne skole iz zagreba se seli u jastrebarsko, ali kod nas nema upravne skole vec gimnazija, ekonomska i trogodisnje..zanima me zna li tko je li moguce uopce promijeniti skolu na cetvrtoj godini, iz upravne u gimnaziju (ona bi se preselila za tjedan dana i normalno bi mijenjala mjesto stanjovanja itd)? Morala bi poloziti razliku predmeta iz 6 predmeta, ali to nebi bio problem jer su kod nas profesori stvarno susretljivi :)
2015 11 23
A ne može iz nekog razloga putovati do škole? :o Ima bus i vlak. Samo pitam. Ako je smisao svega da se baš, ono, baš, baš želi promijeniti škola iz nekog razloga, onda nevermind to je drugi par rukava.
2015 11 23
nek putuje ima buseva iz jaske do zga,imala sam hrpu ljudi u srednjoj i na faksu sta si iz jaske putovali,ja sam putovala iz samobora na zvjezdu
2015 11 23
I putovanje je opcija, al bi ona rade promijenila skolu da ne mora putovati :)
2015 11 23
Hahahaha... Nagrada od milijun dolara za praktičnost ide..... Ajoj. -.-
2015 11 23
radije bi naucila jos 6dodatnih predmeta nego da putuje jos 6mj do kraja skolovanja??????
2015 11 23
Pa program za gimnaziju i za upravnu školu su dva različita svijeta. Ne znam kako je dovoljno položiti razliku iz 6 predmeta?!? Koliko god profesori bili susretljivi morat će polagati razliku od 3,5 godine za dosta predmeta po ultra zahtjevnom programu. Neka se ona radije dobro raspita što bi trebala polagati i neka malo baci oko na knjige predmeta koje bi trebla polagati pa ne ocijeni je li će to moći položiti u nekoliko dana i što je najvažnije nastaviti pratiti nastavu.
2015 11 23
Sve predmete osim tih 6 po gimnazijskom programu je ona imala, cak i isto satova ko i gimnazija, jedino je biologija bila skracena na dvije godine, a kemiju, fiziku, njemacki, glazbeni i likovni nije uopce imala..a sad to zasto bi ona rade ucila nego putovala su stvarno njezini razlozi i ne zelim ulaziti u to, samo me zanima je li moguce promijeniti skolu posto se radi ipak o tri i pol godine
2015 11 23
U teoriji može polagati razliku ispita,no mora računati da će od škole dobiti termin do kada to mora biti položeno inače gubi godinu. To je jedna stvar. Druga stvar su ovi predmeti koje uopće nije imala.Položiti npr.njemački i to 3 godine,a da ga prije uopće nije učila nije dječja igra i uz to cijelo vrijeme hvatati četvrtu godinu...A di je kemija,fizika,bilogija...ne bih zanemarila ni likovni i glazbeni,to je brdo teorije umjetnosti koji su najvjerojatnije nekome iz upravne potpuno nepoznati. I ne razumijem "susretljivi"? Ako se pod time misli "popustljivi"-ok,možda neki,ali baš svi profesori iz svih tih premeta i baš svi iz komisije razlikovnog ispita da su toliko labavi...tu je državna matura kao krajnji ispit znanja.
2015 11 23
A jadna s 17 godina ne zna busom u skolu. Wtf???
2015 11 23
Muljaza belosvetska. 3 godine brljavi u upravnoj, pa dobi diplomu gimnazije
2015 11 23
I kao "tamo neka cura, ne znam njene razloge" Riiiight
2015 11 23
odlicna ideja, tako moze imati 2 srednje skole, a da nije morala placati punu cijenu za PKV u nekom sveucilistu jer uvijek moze poloziti preostalo gradivo i maturu iz upravne, a platit ce neke minimalne troskove. jedino sto nakon gimnazije nema zvanje nego mora ici na faks da bi imala zvanje, a nakon upravne imas zvanje tajnice ili tako nesto
2015 11 23
Znam njeno ime i zna putovati i busem i vlakom jer dolazi svaki vikend kod mene, odnosno bake koja je moja susjeda tako da nije stvar u tome nego ne zelim tu javno sad govoriti o njenim razlozima ii hvala curama koje su bile okej i pomogle mi :)
2015 11 23
Hmmm a sto je sa latinskim i grckim??? to isto misli polagati???...wow, to je tesko ljudima koji idu u gimnaziju, a kamoli polagati bez ikakvog predznanja...tesko ce joj biti...sretno!
2015 11 23
1 2