Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Ovisnost o kremama

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○ Ne znam dali sam jedina, koja jutro ne moze da zapocene bez kreme za lice .. (Najcesce nivea) Jedno vrijeme sam pocela svako jutro stavljat kremu na lice i sad ako ne stavim jednostavno me lice zateze i suho je. Stvarno vise sumnjam u dobrobit krema i njihove pomoci kozi. Sad i da zelim prestat koristit kremu jednostavno ne mogu jer mi je lice toliko suho bez nje da je osjecaj uzasan. Definitvno mislim da je krema jedna vrsta ne zeljene ovisnosti kod nekih zena koje ih koriste. Preparat je napravljen da jednostavno sad moja koza "puca" ako ga ne koristim i tjera me kao kupca da ga samo kupujem i dalje. Zanima me dali jos netko ima takav problem i kako ga rijesava.. I zanima me dali prirodna kozmetika činu razliku.
2015 12 14
njega koze je dio higijene koze, a ne ovisnost.
2015 12 14
Ja govorim o takvom problemu da pojedine kreme stvaraju ovisnost i da ako nekad preskocim dan a da ne stavim kremu na lice ono me ne bi trebao pec i trazim savjet o dobrom prirodnom proizvodu i ne dovodim ni u kojem dijelu pitanje dali je krema dio higijene ili ne.
2015 12 14
Kad smo vec kod toga..Pustate li kad kozu da dise, ili pak konstantno nosite kreme..Pitam jer im nazalost ne pridajem pozornosti mozda koliko bi trebalo..
2015 12 14
Ja sam godinama koristila Vichy i Lorealove kreme, a nedavno sam otkrila arganovo ulje iz organskog uzgoja. Zapravo sam ga kupila za kosu, jer imam normalnu do masnu kožu i nije mi na kraj pameti bilo da bi još ulje stavljala na lice, medutim procitala sam da je odlicno i za masnu i za suhu kožu, tako da evo već dva mjeseca ga koristim i za kosu i za nokte i umjesto kreme za lice i stvarno je odlično. :) Jednom tjedno nakon peelinga također ostavim obični domaći med na licu jedno 15ak minuta i koža stvarno bude lijepa, glatka i mekana. A kad sam doma i nemoram izlazit iz stana i preko noći ostavim kožu da diše, bez ikakvih kremica i ulja.
2015 12 14
Argan je zakon, jos je bolje kad se koristi na vlažnoj koži. Mozda ti je koža suha, a da nema veze sa nanošenjem. treba pustiti kožu da diše...ima dana da se ne mažem i ništa mi ne fali. Naravno da je prirodno bolje, samo treba naći što kome odgovara na koži
2015 12 14
''Pustate li kad kozu da dise, ili pak konstantno nosite kreme'' Ja korištenje kreme ne doživljavam na ovaj način. Krema ne bi smjela biti nešto što guši kožu pa joj je potreban odmor. Ako imaš kremu koja ima takav efekt na tvoje lice, vrijeme je da pronađeš kvalitetniju! Kad želim kožu ostaviti da diše, ne stavljam šminku, a krema se stavlja uvijek jer njena je svrha da nahrani kožu. @mate664, tvoja krema to očito ne radi. Trenutno koristim Encianove Happy Hemp i dnevnu i noćnu + ispod njih prvo ide Nikelov serum protiv proširenih pora.
2015 12 14
Od osnovne škole svako jutro nanosim kremu za lice. Ne gledam to kao ovisnost vec kao njegu :)
2015 12 14
Frigga - i ja mislim da mi jednostavno krema tj nivea ne pase i cula sam dosta dobrih stvari o arganovom ulju ali za kosu i ovo mi je prvi glas da je dobar i za lice :) Probat cu arganovo ulje svakako.
2015 12 14
I meni je suha koža ako ne nanesem kremu na nju ujutro. Vjerujem doduše da izdržiš nekoliko dana bez kreme, koža bi se vratila u normalu ako nije prirodno jako suha, Inače koristim himalayine kreme, lagane su i malo treba nanijeti.
2015 12 14
Nije prirodno uopce suha, himalayine sam prije koristila i bila mi je odlicna i dugo trajala.
2015 12 15