Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Samostojeći grudnjak, iskustva

Pozdrav svima! Zanimala bi me iskustva cura u vezi samoljepljivog grudnjaka. Imam naime jednu lijepu majicu bez leđa, pa bih stavila samoljepljivi. Kako ga nikad nisam koristila zanimaju me iskustva koliko je udobno, koliko je ljepilo čvrsto i sl. Imam grudi 75B, dakle ništa preveliko, što će bježati, ali eto, čisto da čujem vaša iskustva :) Hvala!
2015 12 16
Koristila ga jednom...pola veceri provela pokusavajuci ga zalijepiti,stisnut,stavit,popravit...Na kraju odustala od njega i spasila se :)) Sto god napravila,non stop se odljepljivalo.
2015 12 16
Bilo je ljeto, frendica je izašla s novopečenim dečkom van, majica golih leđa a ispod taj grudnjak. Uglavnom, nakon kraće šetnje po gradu njoj se to počelo odljepljivati, pokušala ga nariktati sve samo da dečko ne skuži. Dok u jednom trenu "sise" nisu pale pravo pred dečka :-D Na kraju je dečko nosio njene "sise" ostatak večeri u svom džepu jer ona nije imala kud s njima hahahah :-))))) Uglavnom, cirkus!!!
2015 12 16
Noup, nemoj, nikako...
2015 12 16
Takoder i ja sam imala slicna iskustva ali nakon 20min sm ga digla, ne vrijedi
2015 12 16
ja sam kupila neki iz H&M-a prošle god, mislim da je oko 100 kn koštao, isto veličinu nosim ko ti, ali bilo je samo kao S-M i M-L, ne sjećam se baš al meni je okej držao, tj bio je ljepljiv cijelo vrijeme, nisam ga trebala popravljat, samo kaj mi nije baš podigao sise, pa mi je malo čudno izgledalo al okej, kaj sam drugo mogla očekivat :') al sve u svemu thumbs up :)
2015 12 16
Viiše ćeš postići oblijepivši sise izolir trakom.
2015 12 17
Nije loš uopće ako se ne znojiš. Za maturu sam ga nosila na haljinu bez leđa i hvala onom tko ga izmisli, pokvario bi se dojam da sam morala obući grudnjak ili da je već duga prezatvorena haljina morala imati i leđa pokrivena. Uglavnom, ako se znoji nije baš dobro, zahtjeva često popravljanje, a ako ne, jako dobra stvar, možda nakon 3sata malo potapkati rubove i to je to =) Svoj sam kupila u OS u butiku za mislim 160kn.
2015 12 17