Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

koji film vam je dosadan?

i kojeg nikad vise nebi pogledale ili nekome preporucile? :D
2016 02 03
Drvo života! Teško s*anje :D
2016 02 03
The Cabin in the Woods - definitivno najgluplji fim ikada! Nakon što sam ga pogledala nisam mogla doći k sebi koliko je glup! To nije ni horor ni parodija, nego nešto što nema nikakvog smisla.
2016 02 03
Toliko loš da je na kraju dobar, drukčiji, nebi ga opet gledala ali treba ga pogledat.. "Judy". Drama,triler.
2016 02 03
Uh punooo..cesto cesljam filmovitu da vidim kaj ima pa sam naisla na svakakva sranja.. Nedavno sam gledala The lobster ..tesko sranje .. :,'(
2016 02 03
Ronnie.....jao...koja debilana od filma....sve cekam da se nesto dogodi...i tako film zavrsio...mrcvareci me satima... ,:)
2016 02 03
Sjecam se jednog filma, ni naslov nisam zapamtila koliko je dosadan bio... Radi se o tome da se dvoje ljudi desila havarija tako nesto i zavrsili su na pucini, sami nigdje nikoga, u ronilackim odijelima... i tako oni trkeljaju cijeli film o svom zivotu, sto su napravili, sto su propustili ucinitinapraviti blablabla, i tako oni trkeljaju i trkeljaju i jedno od njih, mislim da su bili musko i zensko odlci se utopiti, ovo drugo plakalo za ovim prvim 5-10 minuta i naidje neki kruzer sta vec i spasi ovo sto je ostalo... Teski smor od filma... ako imate problema sa spavanjem, svakako preporucam :)
2016 02 03
Sandra Bullock film All about steve ,:( ...inace mi je dobra u komedijama....ali sto je ovo bilo..zali Boze sekunde izgubljenog vremena!
2016 02 03
Jedi, moli, voli.... ultimativno najdosadniji film koji sam gledala, veći dio sam imala glavu na koljenima i molila boga da julia roberts više počne volit da mogu doma...
2016 02 03
Hmmmm.... Stan Helsing... All about Steve sto Brdosuza kaze... Mrak film onaj u kojem glumi Charlie Sheen... Magla... Kao neki horor... Onda onaj 484 ili kako se vec zove horor u kojem onaj tip odsjedne u nekoj sobi pa kao istrazuje abnormalne pojave... A ima netko preporuku za neki stvarno dobar horor triler ili komediju?
2016 02 03
> KitKat24: > Hmmmm.... Stan Helsing... All about Steve sto Brdosuza kaze... Mrak film onaj u kojem glumi Charlie Sheen... Magla... Kao neki horor... Onda onaj 484 ili kako se vec zove horor u kojem onaj tip odsjedne u nekoj sobi pa kao istrazuje abnormalne pojave... A ima netko preporuku za neki stvarno dobar horor triler ili komediju? 1408 i meni dobar film :)
2016 02 03
Sonja....film 1408 je odlican film snimljen prema knjizi Stephena Kinga (odlican pisac...i volim filmove po njegovim knjigama)...a glumi John Cusack... :)
2016 02 03
We need to talk about Kevin; zvuci kao zanimljiva tematika, no film je napravljen tako da kad zavrsi si mislis sto sam ja sad to gledala, bez svrhe, pouke, uzas. I The Cabin in the woods, čak na početku okej, no kako sve više traje, sve groznije. I meni je bio uuuzasno dosadan Her, iako ga mnogi hvale, dosadniji film nisam gledala, nikako mi nije sjelo nista u tom filmu.
2016 02 03
joj da, Her bože sačuvaj, ali i inače mrzim filmove u kojima je glavni lik patetičan cijelo vrijeme. i jedi moli voli sam isto imala nesreću gledati u kinu, tih satipol života nikad neću dobiti natrag
2016 02 03
Locke...definitivno...luda sam za Tomom Hardyem i samo zato sam izdržala do kraja...cijeli film tip se vozi autoputem...ide ljubavnici koja upravo treba roditi...u autu ženi priznaje za ljubavnicu...bla,bla,bla...ali NE izlazi iz auta!!!
2016 02 03
1 2 3