Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Hitno molim pomoć cura iz Zg :))

Pozz cure :) Bila bih vam jaaakoo zahvalna ako bi mi mogle pomoći :) Ne znam dal ste vidjele natječaj za posao u konzumu.. Međutim, ne piše adresa. Pa me zanima jel netko zna gdje se nalazi? Ja sam našla neku adresu Marijana Čavića 1a. Pa ako je to ta, zanima me kako bi došla do te adrese? (iz slavonije sam) Znači s kolodvora, najbrži način.. Dal tramvajem ili možda bolje taxi? Unaprijeeed zahvaljujem :) Svaka pomoć je dobrodošla :)
2016 02 22
Pozdrav, ''moja'' Slavonko! :") Da, tamo je sjedište konzuma. Na kolodvoru (glavnom ili autobusnom - nisi precizirala) sjedneš na tramvaj broj 2 (pisat će: savišće) i ideš do stanice Čavićeva. S lijeve strana (u daljini) ćeš vidjeti Konzum. Pređeš cestu na lijevo, pa još jednom, i onda ideš samo ravno (3min otprilike) i bit će ti s desne strane. Nema potrebe za taxijem jer je jako blizu od tramvajske stanice. :)
2016 02 22
Željeznički kolodvor :) Ok, hvala puno :) bitno mi je bilo znat kojim putem krenuti :P a lako ću dalje pitat ako se "izgubim" :P
2016 02 22
i samo da pitam još, a za nazad do kol?
2016 02 22
Nema na čemu! :) Samo gledaj da ti na tramvaju broj 2 piše 'Savišće', da ne odeš u drugom smjeru. ;) Nazad se vraćaš istim tramvajem, samo na njemu mora pisati 2 - Črnomerec. I to ti je to. :) Sretno! ;)
2016 02 22
hvalaaa punoo <3
2016 02 22