Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

ne kuzim zasto

od dolaska novih krpica prodaja mi se turbo smanjila, zaista ne prodajem strace, ima i zarinih stvari za koje sam mislila da ce otici odmah, a cijene mi se cine okej, imate li savjet kako poboljsati prodaju?
2016 03 05
zaraaaaaa :') :') :')
2016 03 05
Zara reklama ;)
2016 03 05
Mene još uvijek zanima (a pitala sam daaavno) što to ima tako facinantno u zara obleki? zakaj su svi zapeli za zaru?
2016 03 05
> NomadOrganic: > Mene još uvijek zanima (a pitala sam daaavno) što to ima tako facinantno u zara obleki? zakaj su svi zapeli za zaru? Ja nisam osoba koja ti moze odgovoriti na ovo. Vjerovala ili ne....u zivotu ni jednu jedinu kunu nisam ostavila u tom ducanu...a ni na krpama kupila taj tzv brand. Bila 2 puta tamo..i zivot mi se zgadio...jednom na rasprodaji, pa sam vidila artikle na podu, zene ih gaze..trgaju se... Drugi put vidila astronomske cijene....i sve mi licilo na vrecetine......vise nisam krocila tamo.
2016 03 05
Ma ne pomaze vise ni zaraa x-)
2016 03 05
mislim da sad furla bolje pali. probaj tim. :-D
2016 03 05
> Brdosuza: > Vjerovala ili ne....u zivotu ni jednu jedinu kunu nisam ostavila u tom ducanu... Nisam ni ja, ne sviđa mi se stil, radije se uvaljam u NY x-)
2016 03 05
u zadnje vrijeme mi je super Reserved.
2016 03 05
> Brdosuza: > > NomadOrganic: > > Mene još uvijek zanima (a pitala sam daaavno) što to ima tako facinantno u zara obleki? zakaj su svi zapeli za zaru? > Ja nisam osoba koja ti moze odgovoriti na ovo. > Vjerovala ili ne....u zivotu ni jednu jedinu kunu nisam ostavila u tom ducanu...a ni na krpama kupila taj tzv brand. > Bila 2 puta tamo..i zivot mi se zgadio...jednom na rasprodaji, pa sam vidila artikle na podu, zene ih gaze..trgaju se... > Drugi put vidila astronomske cijene....i sve mi licilo na vrecetine......vise nisam krocila tamo. Ista stvar i kod mene. Nekad davno sam znala u Zari kupiti traperice, jer su oni među prvim robnim kućama imali produžene, skraćene i regularne brojeve (ono R, S i L varijanta) po normalnim cijenama . Već duže vrijeme ih imaju svi, i H&M, Primark itd. Inače m je Zara zadnja, ali zbilja zadnja rupa na svirali. Nothing special. Overpriced. Pogotovo nakit. Nisu normalni s cijenama. Ne kužim zašto je tolko popularna u HR.
2016 03 05
> mirnaz: > u zadnje vrijeme mi je super Reserved. Je, nije loš, ali su mi skupi. Sve što mi se svidjelo je ,usudila bi se reći, precjenjeno. :/
2016 03 05
Zaraaaaaa..majka haha.moja mama obozava zaru, ja rijetko kupim ali nije mi losa,samo sto za kvalitetu robe je preskupa..rijetko nadjem nesto sto bas mi se svidi..vise mi je onako!! Mehh Sad je in lajk zara na krpama i kosta vise kad je lajk!!
2016 03 05
> Maza2206: > od dolaska novih krpica prodaja mi se turbo smanjila, zaista ne prodajem strace, ima i zarinih stvari za koje sam mislila da ce otici odmah, a cijene mi se cine okej, imate li savjet kako poboljsati prodaju? Ajme, nemaš niti punu jednu stranicu artikala. :D Svima je opala prodaja, dobrodošla u klub!
2016 03 05
> Maza2206: > od dolaska novih krpica prodaja mi se turbo smanjila, zaista ne prodajem strace, ima i zarinih stvari za koje sam mislila da ce otici odmah, a cijene mi se cine okej, imate li savjet kako poboljsati prodaju? koji je k sa tom zarom više???
2016 03 05
ja sam ponosna vlasnica NE-zarinih stvari :D Isto ne kontam zašto su svi baš zapeli za Zaru, ali tko voli nek' izvoli :D U međuvremenu, mogla bih prošetati do NY :) :')
2016 03 05
1 2 3