Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

aritmija srca

Curke pomoć ko ima slične probleme..neznam vise sto da radim 😓 već tjedan dana trpim čudne bolove u prsima uz aritmiju i nizi tlak..takoder osjecajm slabost i povremeno mučninu..bila danas kod kardiologa napravio ekg i ultrazvuk srca kaže sve u redu a ja se osjećam ko da umirem..nemogu ni spavat jer kad legnem srce lupa ko luđak i probada..ima ko sličnih problema?
2016 03 19
Nisam stručnjak,ali možda da provjeriš štitnjaču...
2016 03 19
nadadi panike, tjeskoba, mozda...
2016 03 19
Štitnjaču definitivno provjeriti,mislim da je u pitanju tjeskoba,ja sam se dugo borila sa tim,osjećala sam se kao u tjesnoj koži
2016 03 19
Pozdrav. Ja bih ti preporučila da napraviš sve pretrage- UZV srca, ergomeriju obavezno Ako te liječnik ne želi uputiti, zatraži ga da ti napismeno da dijagnozu- ako i misli da je sve u redu sa srcem, neka ti to napiše ( obično reagiraju ako trebaju preuzeti odgovornost ) Moguće je da su simptomi koje imaš posljedica nečega drugoga, ali definitivno treba tražiti uzrok, a ne prepustiti se i uvažiti mišljenje jednog liječnika koje može, a i ne mora biti točno. I oni su samo ljudi i griješe. Ustraj u nastojanju da nađeš uzrok svojim problemima jer nikome nije stalo do tebe toliko koliko tebi samoj- koliko ti budeš insistirala i tražila, toliko će ti drugi pomoći. Sretno :)
2016 03 19
Definitivno ću napravit ergometriju..ultrazvuk srca je uredu..štitnjaća hormoni u redu..hvala curke na savjetima al mislim da mi nije tjeskoba jer nisam baš neki sekirantni tip..al s ovim našim doktorima stvarno je teško išta otkrit..ćim vide da si mlad misle da ne možeš bit bolestan 😩
2016 03 19
Oponašati bol u predjelu prsa, a ipak je malo niže, može i neki problem s probavom-gastritis, refluks itd. Takva bol se može reflektirati i u gornji dio leđa. I sama imam aritmije i upravo sam jutros skinula ekg holter sa sebe. I isto mi je štitnjača uredna. Nitko ne zna uzrok aritmija. Ni mom tati nisu nikada otkrili od čega to dolazi a bio je kod najboljeg kardiologa u Hr. Na dane stalno preskače i kao da na momente 'treperi' a onda mjesec dana sve normalno. Možda ima veze sa spolnim hormonima?
2016 03 19
Moguće neznam ni sama al mislila sam napravit gastroskopiju..isto me gornji dio leda ubija..a kad imam doktoricu bože sačuvaj ja je sama moram molit za uputnici i predlagat što bi trebala napravit ona ništa ne govori..
2016 03 19
Savjetujem ti da budeš uporna, jer jedino tako možeš dobiti željene uputnice. A dok ne riješiš gastroskopiju, i ako osjećaš bilo kakve tegobe te vrste, ubaci kurkumu u prehranu. Tko je često koristi kao začin - nema probavnih problema ni gastritisa. Pola žličice kurkume rastopiti u čaši vode prije obroka tri puta na dan kroz mjesec dana. Pomoglo mojoj prijateljici a i sama idem poslušati prirodu. :-)
2016 03 19
Probat ću☺ hvala
2016 03 20
Sve nabrojane gore simptome imam, nakon milijun pregleda dijaznoza mi je sinusna tahikardija. Sve su svalili na stres iako sam prilicno hladna osoba. Pijem Ormidol tablete koje su mi jakoo pomogle (izmedu ostalog stite od infarkta, jer cim srce ne radi kako treba, moze se ocekivat infarkt). Nije bas bajna situacija, imam ponekad svakakve simptome ali popravlja se :) (imam 25 godina) moj savjet je pregled kod interniste.
2016 03 21