Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Policisticni jajnici

Drage cure, Odlucila sam podijeliti s Vama kako sam se rijesila policisticnih jajnika. 10 godina bila sam na hormonskim tabletama. Zadnje 2 godine umirala sam od glavobolja, obavila sve pretrage i na kraju zakljucila da mora bit od tableta jer nista drugo nije. Prestala pit tablete 21.12.2015.god. i do danas sam imala 1 glavobolju samo. Pijem Femisan A kapi, ulje nocurka, pazim na prehranu, vjezbam, pijem b kompleks i prvi puta u zivotu mi se dogodilo da sam dobila bez tableta. Inace, kad god sam napravila pauzu od tableta nisam dobivala, a sada vec 3 mjeseca u dan tocno. Bila kod ginekologa, ciste su se skoro povukle do kraja i imala sam ovulacije. Priroda i zdravija prehrana cuda cine.😊
2016 04 09
Bravo, tako treba. Hormonske tablete nisu nikakav lijek, dapače sve se od njih pošemeri i onima koje imaju redovno.Ne znam zbog čega ih ginekolozi forsiraju. Pravilna prehrana i zdrav način života su premoćno sredstvo u borbi za zdravlje. Čula sam za dobroviti ulja noćurlka ali za ove druge kapi nisam. Reći ću sstri da pogleda o čemu se radi, ona ima ovakve probleme.
2016 04 09
I ja pijem ulje noćurka, ali za prištiće koji mi se pojavljuju uglavnom na čeljusti. Nadam se da će imati učinka nakon nekog vremena :")
2016 04 09
Moj ginekolog nije htio cuti za odustanak od tableta i kad sam ga upozorila na glavobolje rekao je da nema sanse da je to od tih tableta. A na kraju se ispostavilo da je. Naravno, sve biljne pripravke je popljuvao, al sad cu s gustom otic na pregled pa nek vidi. Ovo zadnje sam platila privatno i doktorica je iznimno pohvalila femisan a. Kaze da je jako puno cura zadovoljno s njima. I rekla mi je da samo tako nastavim.😊
2016 04 09
Evine su isto super. Njih kombiniram s ovima jer su jeftinije.😊
2016 04 09
Ja pijem od lani ulje nocurka, lacidobacilus i b kompleks jer mi se ciklus skroz poremetio sa redovnih 28 dana na 25-35 i sve se lijepo ustabililo, pms mi je minimalan i traje samo dan-dva. Dodatni plus je to kaj sam se rijesila i HPV-a nakon duuugo godina, nisam mogla vjerovati kad sam dobila nalaze u ruke. Moje je misljenje da prirodne stvari mogu samo pomoci, naravno uz redovne kontrole kod doktora da se prati razvoj situacije.
2016 04 10
Također preporučujem Femisan A kapi! :") Stvarno su čudo.
2016 04 10
doktori obicno kad ne znaju objasniti nagli oporavak znaju reci "samo tako nastavi kao i do sad", a ovaj tvoj kao da je protiv tebe
2016 04 10
Ovaj ginekolog jedino zna tutnut tablete i nista drugo ne priznaje. Po njemu ne postoji mogucnost rijesiti problem na neki drugi nacin. Pretpostavljam da dobiva neku proviziju od tih tableta. A ova zenska kojoj sam privatno isla je odlicna, pohvalila je kapi, ulje nocurka i savjetovala je i caj vrkutu mislim. Al za sad ovako super ide, pa se nadam da ce tako i ostati.
2016 04 10
Pozdrav cure, a te kapi, vrijede li ista kod bolnih mentruacija? Ali onih gdje ni tablete protiv bolova ne pomazu
2016 04 10
Jedna lasta ne čini proljeće. I ja imam PCOS pa mi bude tri-četiri-pet mjeseci ko urica pa je opet nema pola godine. :| Osim toga, koliko dugo se tablete zadržavaju u organizmu?
2016 04 11
imam policistične jajnike već 20g,nikad nisam ništa htjela piti iako su me nagovarali na sve,govorili su mi da nikad neću moći imati djecu osim umjetnom oplodnjom(u dvije godine dobila dvoje) nakon drugog djeteta ciklus 30dana već 4g
2016 04 11
Za bolne menstruacije ne znam jer s tim nikad nisam imala problema. Ali pise da pomaze i na stranici na fejsu su neke cure napisale da im je pomoglo. Za tablete ne znam koliko se zadrzavaju u tijelu. Znam da na pitanje koliko treba cekati nakon prestanka do bebe kazu da ne treba nista, tj.mjesec, dva da je dosta zbog niskih razina hormona. Kad sam u par navrata prestala piti tablete nisam dobila m po par mjeseci dok ne bi opet pocela pit tablete. Ovo je prvi puta da sam dobila bez tablete i to jos 3 mj.za redom. O tabletama, osim sto su mi ciklusi bili redoviti u dan, nemam nista pozitivno. Dobila hrpu celulita, glavobolje, bolovi u nogama i promijene raspolozenja. Kapi sam pocela piti na preporuku kolegice koja takodjer bez hormonskih tableta menstruaciju nije dobivala po pola godine. Pila je kapi 8 mj.s pauzama i vec dvije godine nikakvih problema nema. I promijenila je zivota navike, zdravije se hrani i pije sodu sto ja ne radim.
2016 04 11
Za bolne menstruacije pomaže samo porod :D i to nažalost privremeno.
2016 04 11
Pa dobro, jako mi je drago ako ti je to stvarno pomoglo.:) Možda i ja trebam pokušati, nije da imam išta za izgubiti. ,:) Samo me ovo malo zbunjuje-frendica ti pije sodu..? Misli se na sodu bikarbonu ili je trebalo pisati "soju"?
2016 04 13
1 2