Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Tetoviranje Zagreb

Neznam gdje bi uvalila ovu temu,valjda se nece niko ljutit 😊 Dakle,naumila sam se tetovirat(4kratke rijeci,na zapescu,dakle nista komplicirano ni zahtjevno), ima li tko kakav salon u Zg za preporucit? Osim Zele i ostalih salona koje prve izbaci na googlu jer bi me tu dosla 600- 1000kn (pitala sam). Znam da tetoviranje nije jedna od stvari na kojima bi se trebalo stedit,i da je zahtjevnija tetovaza svakako bi trazila najbolji salon,al za ovo stvarno ne trebas bit Picasso pa mi je malo previse tolike pare dat.. Pa eto ako netko nekog zna :)
2016 04 22
Da ste iz RI dalo bi se sredit za 300-400kn ali ovako neznam....
2016 04 22
nemoj se zafrkavati, ja se jesam i žao mi je ko psu. bila sam u calisti i zeznula mi je. radila sam dvije tetovaže, jedna tekst druga oblik i užasno je ispalo. u tekstu su slova različite veličine, totalno je posvjetlila tetovaža, oblik mi je skroz nabubrio i izgleda ko da imam gubu. e sad, to popravljanje će doći ohoho, a tekst se ni ne može... mislila sam jednostavno, da jednostavnije ne može, bitno da je sterilno! i zeznula sam se! prije sam radila u gandalfu i nekoliko godina poslije još uvijek savršeno izgledaju. evo plače mi se što sam bila glupa i nisam otišla u gandalf/kod želeta ili u octopus....
2016 04 22
Tena01, puno hvala na prenesenom iskustvu, mene si definitivno odgovorila od takve ideje! Uskoro imam u planu tetovažu i čak sam malo razmišljala o calisti i još par tako manje poznatih,ali sada si samo potvrdila onaj dio mene koji je ipak za zeleta:)
2016 04 23
Najtoplije preporuke za salon u Zaboku, planirala sam ići u Zagreb jer sam paranoična oko kvalitete lokalaca i malo škicnula na Face što tip radi i dopalo mi se a apsolutno sam potvrdial svoj odabir kad smo se naručivali. Tip je bio odličan, pristupačan, profesionalan... Nisam radila niš komplicirano , inicijale samo, ali zadovoljna sam. Osnovna cijena je bila 350, ak se dobro sjećam a dalje sve ovisi o vašim idejama..
2016 04 30