Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Teretana Šibenik savjet !!

Pozdrav svima :) htjela bi se upisat u teretanu ili krenuti sa nekim drugim programom za vježbanje te trenutno skupljam informacije što bi mi najviše odgovaralo, u planu mi je prvenstveno oblikovat i učvrstiti tijelo pa ako ima cura iz Šibenika koje tu i treniraju bila bi zahvalna za bilo kakav savjet i preporuku Hvala :)
2016 04 25
draga moja.. iz tvog profila vidim da si mlada i zgodna cura... ovako nikakva teretana ti nije potrebna... dolazi proljeće.. ljeto..sigurno u blizini imaš površina po kojima možeš trčati i trčati....to ti bolje od bilo kakve teretane...a poslije trčanja kad dodješ doma dobro se istegni i napravi par vježbica ... ciljanih koje smatraš da su ti porebne ....imaš ih na Netu...i to je to.... Možda dobiješ i druga mišljenja i savjete... ali ovo ti je isprobano i sigurno ok.... ;)
2016 04 25
ajoj, ja sam ti za trčanje nikakva, to je jedino što stvarno ne volim, šetam svaki dan do 3-4 kilometra ali smatram da to nije dosta, probala sam vježbat doma ali previše me stvari dekoncentrira :/ a potrebno mi je da se stvarno učvrstim jer sam mlohava iako sam ajmo reć mršava haha
2016 04 25
ja sam ti iz Vodica i svi ti sad odustaju od tih zatvorenih treninga . govorim iz osobnog iskustva. sad je idealno za rolanje ili biciklizam ako nisi ljubitelj trčanja kao ni ja.
2016 04 28