Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Bore, borice

Pošto su na krpicama cure različite živote dobi zanima me kada ste krenuli koristiti kreme protiv bora? Koja vam je krema najbolja? Jesu li imale učinka?:)
2016 05 07
Svaki posteni dermatolog ce Vam reci da ne postoji krema koja ce ukloniti ili sprijeciti nastanak bora.dobit cete ih kad tad,kao i svi ostali.kreme hrane kozu,nahranjena koza izgleda zdravije i to je sve.dermatolog ce Vam dati najtocniji odg.na Vase pitanje.ne znam koliko Vam je god..ne opterecujte se borama ako ste mladi i uzivajte u zivotu.a ako ih bas ne zelite(kao npr.ja),vistabel(baby- botox)je konacno rjesenje :) iako je to jako skup sport :( Lp ;)
2016 05 08
Vježbaj lice ;) moja sister (ima 40godina) je jako dugo pokušavala sam svakakvim skupim kremicama i tretmanima, ali dok nije počela redovno raditi vježbe lice nije bilo ni rezultata. Inaće, ljudi ne mogu vjerovat kad im kažem da joj je 40, svi misle da je starija tek godinu-dvije od mene ( a ne 14 ;)) Nađi si knjigu Seke Zebić, "Gimnastika lica" tako nešto
2016 05 08
Moja kozmeticarka mi je zabranila da ih koristim u dvadesetima jer se koza navikne prerano na te sastojke (koji jos nisu potrebni nasoj kozi prije zrele dobi), cisti marketing. Tako da "anti-age" izbjegavam i trazim samo hidrataciju za svoju suhu kozu.
2016 05 08