Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

ON tako jakooo hrce!

Curke hrcu li i vase jace polovice ili mozda koja od vas :) ? Moj hrce tako jako da ponekad stvarno ne mogu cijelu noc spavati... Imate li kakav savjet ili ideju ili neki ucinkoviti lijek protiv hrkanja jer ne zaspim li uskoro poludit cu!
2016 05 12
Preseli se u drugu prostoriju :')
2016 05 12
Moj kad hrče svaki put ga opalim, pa se smiri... :")
2016 05 12
😂😂😂😂😂 Poznato mi je! Ja svog udaram laktom, onda se na koju min stiša, pa ako imam sreće, u toj pauzi zaspim! Ako smisliš što djelotvorno, javi!
2016 05 12
Pratim. :')
2016 05 12
Ma i ja svog maznem laktom ali on promumlja nesto i nastavi hrkat i dalje. Ovo s drugom prostorijom ne funkcionira jer nemam velik stan a ta druga je djecja soba a ne stanem bas u krevetic :)
2016 05 12
A stane li on u krevetic? x-)
2016 05 12
inače uvijek kad su na leđima hrču,na boku bi manje trebali hrkat..mprobaj malo vidjet u ljekarni,imaju lu nešto za hrkače?!
2016 05 12
I moj hrče. Tučem ga, izbijam mu bubrege, budim ga, cokćem, fućkam, jaučem, pokušavam ga okrenuti na drugu stranu...Na kraju odustanem, uzmem jastuk i dvije deke i odem spavati u blagovaonu pod stol. Najjače mi je kad me ujutro nađe pod stolom i veli: "Kaj me nisi probudila". :')
2016 05 12
> fedora: > I moj hrče. Tučem ga, izbijam mu bubrege, budim ga, cokćem, fućkam, jaučem, pokušavam ga okrenuti na drugu stranu...Na kraju odustanem, uzmem jastuk i dvije deke i odem spavati u blagovaonu pod stol. Najjače mi je kad me ujutro nađe pod stolom i veli: "Kaj me nisi probudila". :') Hahahahha bas to xD Morat cu i ja pod stol... xD
2016 05 12
> flapperLust: > inače uvijek kad su na leđima hrču,na boku bi manje trebali hrkat..mprobaj malo vidjet u ljekarni,imaju lu nešto za hrkače?! Bome idem danas odmah cim stignem do ljekarne...
2016 05 12
> smisnamala: > A stane li on u krevetic? x-) Mozda da ga probam nagurat hahaha
2016 05 12
Hahahahahaha.....moj se dilber nit ne stigne ispružiti na trosjed u boravku a već pili......tak jako pili da bi prek noći mogel spiliti svih dvajst metri drva za zimu ! Kad ga zdrmam i velim mu da hrče , uvredljivo komentira da sam si to umislila... A onda mu lijepo predložim da ode kod Bena u kućicu ( to je naš tornjak ).... na naglo se skoči i ode spat u sobu...i tad je mir Božji x-) x-) :P :P ;)
2016 05 12
> MilaElena: > 😂😂😂😂😂 Poznato mi je! Ja svog udaram laktom, onda se na koju min stiša, pa ako imam sreće, u toj pauzi zaspim! Ako smisliš što djelotvorno, javi! Točno to! Ali, teško mi je zaspati u toj "pauzi". Stalno čekam kad će opet početi, a znam da hoće. Prvo tiho, a onda opet pilana i roktanje na najjače!!! :') :') :')
2016 05 12
Hrkanje moze bit ozbiljni problem,ne samo za onoga ko "trpi" hrkanje nego i za onoga ko hrce. Malo proguglaj pa ces vidit. Moj muz hrce. .Meni ne smeta. Jedino me sokira kad prestane hrkat i disat, tada ga probudim. Moj muz je prije nekoliko godina bio kod otorinca koji se bavi hrkanjem, sve je bilo u redu i on nas je savjetovao da pratimo intenzitet hrkanja i da pokusava izbjegavat situacije koje dovode do pojacanog hrkanja. Provao je i nekakve flastere i kvacice za nos ali sa slabim uspjehom. Primjetila sam da je vise hrkao kad se nadebljao. Vise hrce onda kad navecer jede tezu hranu,( inace imamo lagane vecere), kad se taj dan nije bavo sportom (svaku vecer plivamo i hodamo) , kad je jako umoran i nenaspavan. Kad spava na desnom boku manje hrce nego na ledima i ljevom boku. Pokusava maximalno izbjegavat takve situacije. A sta da ti nepravis.....hm.....mozda da nabavis cepice za usi?....ako te hrkanje ne budi nego ti neda zaspat,otidi spavat prije njega ili u extremnom slucaju spavaj u odvojenoj sobi.
2016 05 12
1 2 3 4