Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Imam dva pitanja!

Pozdrav krpičarke! Imam dva pitanja... Prvo pitanje je: Šta se dešava sa kutijama od Tiska???Kad god idem slati paket uvijek kažu da nemaju kutija...i to već nekoliko puta na različitim mjestima...ŠTA IM JE NESTAŠICA??? Drugo pitanje je:Dali se može izbrisati profil?? Naime,imala sam jednu čudnu situaciju... Jedna cura je htjela od mene kupiti artikl i ostavila mi je svoje podatke za slanje i ja svoje podatke za uplatu...Nije mi se nakon toga javila ni ti uplatila novce! Nakon toga sam joj htjela poslat poruku da vidim šta je sa uplatom no nisam mogla poslat poruku.Pokušala sam otići na njen profil no ni to nisam mogla...Znaći ko da je nestala sa krpica!!!Šta se tu dešava??Da li je netko imao sličnu situaciju?
2016 08 03
Upravo sam bila na obližnjem Tisku i nisu imali S kutija. Navodno im je poplavljeno glavno skladište, i eto, baš su te najmanje i najjeftinije kutijice nastradale. Tako da sam bronzer morala poslati u M kutiji. Ljuta sam ko leptir. Na ovo drugo pitanje ne znam odgovor, ali je jučer jedna korisnica spomenula isti taj problem. Ne sjećam se naslova teme.
2016 08 03
I meni to govore na Tisku... ili je nestašica ili se tetama na kiosku ne da bahtati s paketima :') A ovo za nestalu korisnicu je već netko pitao, mislim da su cure rekle da sam ne možeš pobrisati profil, da se to može samo ako se javiš adminu, tako nešto
2016 08 03
Kutija nema jer se sladište seli sa toče A na točku B pa su valjda u deficitu sa radnom snagom za sve :D Nisam upoznata sa situacijom poplave... tko zna kaj se događa. Navodno danas kutije dolaze . "S" kutije. Tako mi reče moja tisak teta. ;)
2016 08 03
> fedora: > Upravo sam bila na obližnjem Tisku i nisu imali S kutija. Navodno im je poplavljeno glavno skladište, i eto, baš su te najmanje i najjeftinije kutijice nastradale. Tako da sam bronzer morala poslati u M kutiji. Ljuta sam ko leptir. > Na ovo drugo pitanje ne znam odgovor, ali je jučer jedna korisnica spomenula isti taj problem. Ne sjećam se naslova teme. to nije u redu. meni se dogodilo da nisu imali S pa mi je ponudila kovertu, bez obzira što se radilo o odjeći. dužni su ponuditi jeftiniju alternativu jer nije kupac kriv za njihovo stanje na skladištu..... baš sam si mislila - vidiš kako može i u kovertu, sad nije problem ni nagurati i lijepiti selotejpom, a kad zamoliš takvo slanje uglavnom polude.....u svakom slučaju, lijepo od tete, postupila je pošteno (u mom slučaju).............
2016 08 03
velim samo da znaš drugi put inzistirati.....da te ne zeza tako
2016 08 03
Ajoj... što se koverte tiče... njih nemaju već mjesec dana na mom kiosku. Kaos :s
2016 08 03
Zbog toga se drzim stare dobre poste jer kod njih moze i kucna izrada kutija i koverti :")
2016 08 03
ni na mojem kiosku nema s kutija...đizz
2016 08 03
Meni kada donesem ispunjen papirić često ne želi dati novi, kao ja donila pa eto..ona ionako ima malo..onda ni je to treći put diglo živac pa sam joj rekla da ja to zapravo ne tiskam doma sama i da jedan trebam dobit za taj jedan paket.. Jer kada dođem bez onda dok pušem stvara se gužva i kaos..opet ne valja.. A kutija često nema, već od ranije, uvijek neka druga veličina nedostaje
2016 08 03
Ma meni je žao tih jadnih žena na Tisku... prodaju sve onak. Od igle do lokomotive. Vrh je bio kad su im uvalili Ledo lignje i riblje štapiće :') Ali da znaju bit neugodne i da se vidi da im je svega pun kufer i da im se ne da, to je istina.
2016 08 03
Na mom kiosku radi jedna gospoda pred mirovinu i jedan covjek u drugoj smjeni.i oboje hoce(na svoju ruku!)nagurati u kuvertu i stvari koje realno u kuvertu ne stanu + svako malo mi daju snop formulara iako uvijek kazem da ne treba jer imam kuci + nikad(dosad)se nije desilo ni da nema kuverte ni da nema kutija :)
2016 08 03
Ja isto kad dodem na tisak kazu da nemaju s kutija.a vjerujem da slazu tak da m uvale
2016 08 03
> Monifique: > Ma meni je žao tih jadnih žena na Tisku... prodaju sve onak. Od igle do lokomotive. > Vrh je bio kad su im uvalili Ledo lignje i riblje štapiće :') > Ali da znaju bit neugodne i da se vidi da im je svega pun kufer i da im se ne da, to je istina. točno tako. slažem se :-)
2016 08 03
Neki dan sam trebala poslati tisak kovertu, nije je bilo..pa sam poslala u S kutiji..ovih stvari zaista ima previše..trebalo bi nešto učiniti..a što? A malu stvarčicu koja stane u kovertu ne žele staviti..a to što im stalno fali kutija na svakom tisku .. to je u redu..Netko bi trebao za to odgovarati.
2016 08 03
1 2