Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Što obuti....

Cure molim vas za savjet, ideju nekakvu.. udajem se krajem 10.mj i nemam pojma što obut..Haljina je do poda bijela i gore cu obuc crveni bolero (ako ga nađem do tad haha). Problem je em sto neznam nikako al nikako hodat u stiklama plus tad cu bit vec 5mj trudna i radije ni nebi petu, jedino da je puna peta al neznam dal cu se smrznut u otvorenim cipelama a tesko da cu nac tako nesto zatvoreno. Balerinke mi se opcenito gade i ne nosim ih al za tu priliku su i balerinke opcija al samo ako nista drugo ne nađem..eto..znam da mi ne ostaje puno izbora al ako koja od vas ima kakvu ideju bila bih masu zahvalna.. :-)
2016 09 26
Pa neke crvene cipele na punu petu
2016 09 26
Starke? Idu ti uz bolero ;) btw, imam ti ja jedan mali crveni bolero, šivan po mjeri (xs) ako želiš javi mi se u inbox, mogu ga poslikati pa ti ga poklonim ako ti paše :)
2016 09 26
Puna peta....:)
2016 09 26
Ovakav tip obuće što ti je brdo linkala je stvarno stabilan i nije osjećaj kao u uobičajenim petama. Svatko to moze nositi. Mislim da se to zove plesne cipele, takav tip, al nisam sigurna. :misli: Uglavnom, zadovoljava u zdravstveno-udobnom smislu a elegantno je. Tenisice za izbor su jako sik, također. Frendica je nosila bijele starke na svom vjenčanju kad joj je dosadilo što je noge bole :D ,:) A za ove što ti je Manuela linkala nitko bar ne može reci da nisu prigodne, vidi crtezice...:')
2016 09 27
Tenisice,starke su mi odmah pale na pamet al se ta ideja niikako ne sviđa buducoj svekrvi i mužu x-) Ove što je Brdo linkala su definitivno opcija sad :D samo da ih nađem x-) Hvalaa
2016 09 27
> Maleficent80: > Starke? Idu ti uz bolero ;) > btw, imam ti ja jedan mali crveni bolero, šivan po mjeri (xs) ako želiš javi mi se u inbox, mogu ga poslikati pa ti ga poklonim ako ti paše :) Joj hvala ti al nema šanse da bi mi xs bio dobar.. :'(
2016 09 27
moja je snaša na dočeku gostiju, koji je bio na livadi s bijelim stolicama i šatorima za aperitiv, imala na nogama bijele čipkaste starke ili startasice... predivno se snašla jer se one niti ne vide ispod haljine... dok su nama svima štikle upadale u travu, ona je lebdila među nama... Brdo je dala dobar savjet... Sretno!!!
2016 09 27
Ma to za mir u kuci ja necu tenisice x-) Ta puna peta mi blesavo izgleda kad su zatvorene.. >:( Idealno bi bilo kad bi negdje nasla one sto je Brdo linkala.. I ja sam kao argument za tenisice imala cinjenicu da se ispod haljine nece ni vidit..al nisam racunala na trbuh koji ce u narednih mjesec dana jos narast i podignut haljinu..a i za slikanje bi nesto lijepo s petom ljepse izgledalo.. Sto se mene trenutno tice najradije bi se u trenirci udala x-)
2016 09 27
wow, kak su mi dobri ovi linkovi :O
2016 09 27
Sara, ocu sve tri x-) preslatke su.. definitivno se ideja nakupilo.. sad samo moram dragom rec da plati x-) Taj stil cipelica nisam uopce gledala po ducanima, trebala bi malo haha
2016 09 27