Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Bolesti zalistaka te simptomi istih

Pozdrav svima... dali ima ko tu da ima probleme sa srcanim zalistkom? Koje ste imali simptome? Kako ste znali? Mene je malo doktorica preplasila... isla sam na darivanje krvi i normalno ides jos prije k dr. da poslusa pluca i srce... i onako me upita dali sam imala kad problema s tim? pa odgovorim da ne... onako me pogleda i pita niti kao mala? pa neeee.... i sad sam ostala zbunjena jer nije nista vise rekla... malo pomoci
2016 10 26
Bok Aca! Mnogo se ljudi rodi sa srčanim manama, i ja sam jedna od njih. Neki nemaju simptome za života, nekima radi probleme. To ti je tvoja dr. rekla?
2016 10 26
nije moja, ona dr. koja radi preglede u bolnici prije darivanja krvi
2016 10 26
Ne bi bilo loše da odeš svojoj dr. na pregled ili ako imaš sistematski u sklopu posla/dopunskog zdravstvenog da obrate pažnju na to.
2016 10 26
Mozda je to bio samo nespretan pokusaj uzimanja anamneze? Optimisticno se nadam da joj je nesto bilo sumnjivo da bi ti dala preporuku za daljnje pretrage.
2016 10 26
malo sam se preplasila nakon takvog pitanja, imala sam u planu otici... no s druge strane... da je stvarno nesto cula i da nije u redu mislim da bi joj i sama savjest rekla da me upozori na to i kaze da provjerim, ili?
2016 10 26
LeSock ni prva ni zadnja da bubne i ostane živa, nažalost. Uglavnom ne moraš paničariti, savjetujem ti da odeš svojoj dr. da budeš pri miru (a i bilo bi neozbiljno od mene da ti kažem da ti nije ništa).
2016 10 26
Imam ja urođenu manu. I ono što znam jest da ona nije otkrivena slušanjem srca nego ultrazvukom. Slušanjem se može otkriti šum. Rekla bih više da te to pitala reda radi, tipa "jeste li srčani bolesnik? Jeste li dijabetičar? Uzimate li neke ljekove?" i slična rutinska pitanja :)
2016 10 26
lijecnik opce prakse ili sestra koja vadi krv ti ne moze dat tocnu dijagnozu, za tocnu dijagnozu trazi uputnicu za specijalista kardiologa od doktora koji je posumnjao da imas neki problem sa srcem vjerojatno nije nista, ali ako i postoji problem bolje ga je otkriti u zacetku ja sam ko klinka imala sum srca koji je prosao sam od sebe, sum je bio zbog nepravilnih otkucaja, a zalisci su ok inace zalisci mogu s vremenom bit velik problem ako se ne lijece, baka ima taj problem, ali je prestara i prebolesna zbog drugih stvari za operaciju pa polako "gura" dok moze...bolje nego da umre na operacijskom stolu
2016 10 27
hvala vam cure
2016 10 28