Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Molim vas savjet

Drage krpicarke! Preselila sam u inozemstvo... E tek sad kad se raspakiravam i sredujem pomalo ormare vidim koliko toga mi je visak :-) Htjela bi naravno pokusati prodati ono sto vise necu nositi ili u sta vise ne stanem.. Molim vas za savjet, oko naplate.. Kako da naplatim ono sto cu, nadam se, prodati? Racune u Hr sam zatvorila prije seljenja, imam otvoren ovaj koji je u Eurima... Da li je koja imala takvog iskustva i imate li savjet za mene? Nezz, western union, moj racun, po pouzecu....??? Help!! I hvala!
2016 10 29
Pa ono, što se mene tiče: nema te robe/ cipela da bih plaćala bijesnu proviziju da bih tebi uplatila za majicu u inozemstvo i onda još bjesniju poštarinu. Za to novce kupim novo i još uštedim :) Tako da mislim da ti se to baš ne isplati. Da imaš nekog s računom ovdje i da je roba tu, "predaš" profil tom nekome da se zabavlja.
2016 10 29
Slažem se sa Sarom. Neisplativo ti je uopće to nuditi jer je jednostavno prevelika provizija za prebacivanje novca i poštarinu.
2016 10 29
Možda i tamo ima neka stranica poput ove da se može prodavati.....
2016 10 29
> SaraKedavra: > Pa ono, što se mene tiče: nema te robe/ cipela da bih plaćala bijesnu proviziju da bih tebi uplatila za majicu u inozemstvo i onda još bjesniju poštarinu. Za to novce kupim novo i još uštedim :) > Tako da mislim da ti se to baš ne isplati. Da imaš nekog s računom ovdje i da je roba tu, "predaš" profil tom nekome da se zabavlja. Da... mislim da ce tako biti najbolje...da sve spakiram i posaljem nekoj frendici koja ima vremena! Hvala na odg...
2016 10 29
Hvala cure, moram malo promozgat kako cu to izvesti..hvala na odgovorima!
2016 10 29
> Sovuljagica: > Možda i tamo ima neka stranica poput ove da se može prodavati..... To je i meni palo na pamet. Krpice imaju inače domene u više europskih zemalja, ne znam napamet u kojima točno. Ali sigurno ima i ekvivalentnih stranica cak i ako nisi u Litvi, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji...gdje vec ima Krpicarenja. U krajnjoj liniji opći oglasnik neki, to svakako ima uvijek. I drugi put to rješavati prije selidbe. ,:)
2016 10 29
Ebay ima svoje lokalne inačice - ebay.de, ebay.at, ebay.it, ebay.co.uk, ebay.ie - pretpostavljam da si u nekoj od tih država. Ja kupujem od privatnih sellera tamo kao i na Krpicama, ne vidim razloga da ti ne prodaješ.
2016 10 29
> Larisa37: > Drage krpicarke! Preselila sam u inozemstvo... E tek sad kad se raspakiravam i sredujem pomalo ormare vidim koliko toga mi je visak :-) > Htjela bi naravno pokusati prodati ono sto vise necu nositi ili u sta vise ne stanem.. > Molim vas za savjet, oko naplate.. Kako da naplatim ono sto cu, nadam se, prodati? Racune u Hr sam zatvorila prije seljenja, imam otvoren ovaj koji je u Eurima... > Da li je koja imala takvog iskustva i imate li savjet za mene? Nezz, western union, moj racun, po pouzecu....??? > Help!! > I hvala! Ja sam bila u irskoj 2 godine, tamo sam prodavala na njihovim lokalnim sajtovima, slicno ala njuskalo i krpice :) vjerujem da ima isto tako gdje god da jesi, cure uvijek imaju visak stvari :P
2016 10 31
A sajmovi, buvljaci i slično? Zakupiš 'štand' i riješiš sve u jedno popodne :)
2016 10 31
DOBAR DAN, LIJEPO BI MOLILA POMOC , OVAKO....OTPRILIKE PRIJE DVA TIJEDNA BILA SAM NA STRANICI NEPRAKTICNE STVARI I NASLA KOMPLET SERVIS ZA JELO, ISTI KAKAV IMAM DOMA. NIJE JEFTINI , KVALITETNIJI MATRIJAL. MISLIM DA JE BILA NEKA AKCIJA, UGLAVNOM NEMOGU NACI NI STRANICU, NI NISTA OD SUDJA. KOMPLET JE KOSTAO 100.00 KN. KUPILA BI SERVIS A NEZNAM NI KAK SE ZOVE ZENA. MOZDA BAS TA ZENA PROCITA TO. HVALA...
2016 10 31
> Larisa37: > Drage krpicarke! Preselila sam u inozemstvo... E tek sad kad se raspakiravam i sredujem pomalo ormare vidim koliko toga mi je visak :-) > Htjela bi naravno pokusati prodati ono sto vise necu nositi ili u sta vise ne stanem.. > Molim vas za savjet, oko naplate.. Kako da naplatim ono sto cu, nadam se, prodati? Racune u Hr sam zatvorila prije seljenja, imam otvoren ovaj koji je u Eurima... > Da li je koja imala takvog iskustva i imate li savjet za mene? Nezz, western union, moj racun, po pouzecu....??? > Help!! > I hvala! hey draga evo i ja sam tako preselila van i prodajem robicu koja je ili kod mene ili kod mame u zg i radimo tako da novac bude uplacen na hrvatski racun a ja posaljem po cijeni hrvatskih postarina :) mami novac a ja se rijesim svega :) uštedim na slanju novca za hrvatsku i pomognem mojima... takoder ima u inozemstvu i puno ducana koji otkupljuju robu i to ne na kile i puno se novaca dobije pa probaj tako nesto..ja sam dosta rijesila i stvarno dobro i ''zaradila'' na tome :)
2016 11 02
Hvala svima na savjetima! Evo ja se konacno koliko-toliko smjestila :-) Organizirala sam se tako da sam angazirala frendicu da mi pomogne jer je ona u Hr i nadam se da cemo to nekako ishendlat Pozz svima :)
2017 02 03