Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Stakleni stol

U dnevnom imam ovalni stakleni stolić... I dok smo ga kupovali znala sam u što se upuštam kupujući staklo, no problem mi nije ni stalno čišćenje koliko ogrebotinice, ne koriste svi podloške i slično. Htjela bih ga što više sačuvati pa me zanima postoji li nekakva samoljepljiva prozirna folija,podloga, nešto čime bi zaštitila tu površinu a da i dalje izgleda kao staklo? Eto ako netko ima ideju i savjeto,dobro je došao:)
2016 11 06
mislim da je neka falinga u tom staklu jer na mom stolu nema niti jedne ogrebotine ne štitim ga ničim stalno je krcat ...najjeftinije je po meni zamjeniti to staklo ako ne želite stolnjake podmetače i slicno ...
2016 11 06
Da, svjesna sam i ja toga:/ no prije toga bih pokušala nečim drugim... Razmišljam da kupim onu foliju za zaštitu stakla na autu pa da to probam zalijepiti..
2016 11 06
Folija mi je nekako ljepljiva ?neznam kako se ponaša na staklu i kako onda sa stvarima na tom stolu?ja sam navikla da sve klizi :') pa mislim da bi sa folijom imala problema ...izvrnutih čaša sokova vode i svega okolo :') ...i neznam cjenu ako je skupa ne isplati se ali pitat ne košta nista vjerojatno ima zakupiti mozda pitati nekog staklara ili pitura(oni zaštićuju namještaj )
2016 11 06
vidjela sam one fora folije, prozirnkaste, a opet imaju neki dezen, moj susjed to stavio na prozor da mu ne piljimo u stan, možda biste to mogli nalijepiti gore, lijepo izgleda, naljepnica koja se skida a ne ostaje ljepilo poslije, nešto tipa onih snjegovića za prozor, odmah imate i nešto kao stoljnjak, a mislim da bi se lako i čistilo, ne znam, improviziram, gledam što bi da se to meni dogodilo ja sam isto htjela stakleni stol, muž htio drveni, onda sam rekla da koću bijeli drveni barem, no tada još nije bilo bijelih lijepih pa smo kupili tamno smeđi, skoro crni, morala sam slušat jer se gospodin bavi kuhanjem pa sam mu prepustila i raspored boja u kuhinji- sve je, naravno, crno-bijelo-sivo stakleni su, naravno, ljepši i elegantniji..
2016 11 07
ma mislila sam na onakvu samoljepljivu što se stavlja na stakla u autu recimo da zatamni i sl. samo što bi ja uzela prozirnu..i cijena je 80ak kn.. ma nisam ni sama pametna upuštati se u to uopće ili ne! Istina da su ljepši, ali definitivno nepraktično, pogotovo ako ima male djece˘˘
2016 11 07