Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

POMOC Ostaviti neutralnu ili negativnu?

Pozdrav, javljam vam se iz razloga jer sam nova ovdje, i desilo mi se to da mi se cura javila za korzet. Tražila dodatne slike. Okej, posaljem joj ih. Njoj se svidi kaze uzimam. Ja joj posaljem podatke za uplatu, kaze sutra ce uplatiti. I odtada mi se ne javlja. To je bilo ima cca.5-6 dana. Cura ima dosta pozitivnih povratnih, ali... Nakon tog neodgovaranja ja joj se lijepo javim, pitam je zeli li ga i dalje jer me jos jedna cura pitala za taj korzet,koja bi ga kupila. Medutim ona meni opet ne odgovori, a bila je ulogirana. Napisem joj opet poruku jeli toliki problem odgovoriti na poruku. Ona nakon toga meni odgovori, u cemu je problem nisam bila na krpicama, ako sam rekla da cu ga uzet, uzet cu. Ja joj napisem ne upllati li to do sutra da cu ga prodati drugoj curi, ona i na to ne odgovora.i nakon toga se nikako ne ulogira a to je bilo prekjucer. Sto raditiii?
2016 11 08
Pravila stranice kažu da se za ovo može dati neutralna. Negativna se smije dati samo ako je došlo do suradnje.
2016 11 08
Prodaj drugoj curi ...lijepo ste rekli prodat cu ako se ne javite do sutra...sutra je proslo Treba čuvat zivce
2016 11 08
Evo moj savjet je nista...furaj dalje...energiju potrosi na sebe ..na nesto drugo..popeglaj si robu u ormaru i sl Najiskrenije.. Stedi zivce nova si..triba jos dosta da skontas kako ovde stvari stoje
2016 11 08
Eh, problem je sto je sad ta druga cura vec uzela drugi kod druge cure... A ja izvisila. Pitam samo jer ne znam hocu li ostavljati neutralnu ili negativnu i hocu li uopce.
2016 11 08
Ma ubuduće dogovorite plaćanje otprilike do kad da vam se uplati kako bi izbjegli ovakve scene. I ostavite neutralnu slobodno.
2016 11 08
OMG! To je njoj izgovor? Da nije bila na krpicama?! Očito nepouzdana osoba; ja bih s takvima izbjegavala suradnju. Odgovorite joj da je rok za uplatu prošao, i prodajte nekom tko će se držati dogovora.
2016 11 08
Da. A po 168 pozitivnih povratnih, nije mi ni na kraj pameti bilo da je nepouzdana. Ali dobro.
2016 11 08
drugi puta, prije slanja podataka za uplatu dogovori i ostale, za zakljucenje dogovora bitne detalje. vrijeme i ukupan iznos za uplatiti, dakle definiraj i vrstu postarine. tek onda saljes podatke.
2016 11 08
Moj savjet je da svakako, nakon ovakvog nastupa, prodaš drugoj curi. Kojoj god, ali ovoj ne. Tako bi ja napravila.
2016 11 08
Prodat ces i njega i drugo vjerujem.. Lijep ormar :")
2016 11 08
"Staje vama?!" Boc! Pljuc!
2016 11 08
Opleti joj neutralnu obavezno. Neka si ona popegla robu smirujući se kad je neutralna neugodno iznenadi. Takvu bahatost i bezobrazluk svakako treba ' nagraditi'.. Ubuduće možeš pri dogovaranju spomenuti da uplatu čekaš najdulje 2 dana, 3 dana...ili koliko odlučiš, a ako je ne bude artikal prodaješ dalje.
2016 11 08
Mene pak bode u oci sto imas oglase koji nisu prema pravilima. Sto se korzeta tice, nemoj prodavati nepouzdanoj osobi. Slicna zavlacenja upravo imam i ja, samo preko fejsa, i ne znam kako da to rijesim. Cura navodno nema vremena da skoci do banke, poste ili fine, ali me trazi adresu da mi donese novac na moja vrata. Nemam pojma sto da radim, ali bas mi je neugodno. Isto korzet u pitanju.
2016 11 08
> Dorica0702: > Eh, problem je sto je sad ta druga cura vec uzela drugi kod druge cure... A ja izvisila. Pitam samo jer ne znam hocu li ostavljati neutralnu ili negativnu i hocu li uopce. Zašto uopće bilo kakvu ostavljati.? Po tome bi ja trebala svaki tjedan barem jednu nekome zalijepiti, što mi naravno ne pada na pamet. Jednostavno šutim i čekam tko će se slijedeći javiti i kupiti i ne dajem sebi pravo nikoga zbog toga prozivati ili bilo što slično. Ti si izvisila tek nakon ovog posta, možda bi cura ipak kupila. :D
2016 11 08
1 2 3