Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Cudna situacija, vasa iskustva?

Pozdrav cure, samo da vas pitam za savjet, tj zanima me je li itko imao slicnu situaciju. Dakle javila mi se cura za primopredaju i nesto se nismo mogle uskladiti i zadnje sto je bilo da cemo se naci u ponedjeljak da joj dam broj. I ja kazem moze, ostavim broj, i napise u ponedjeljak u popodnevnim satima ovdje na krpicama, da ipak ne stize. I od tada ni a ni b. Mislim da bi bilo barem korektno napisati ej odustala sam ili ne zanima me, a ne da ja dajem svoj podatak (broj, sto je moja privatna stvar) i onda se ne javi. Ne ljutim se ja niti nista, samo ne razumijem ljude.. Ima li jos netko da podijeli slicna iskustva? I kako reagirate na slicne?
2016 11 29
Mogla si pustit poruku u nedjelju da potvrdi za ponedjeljak. Mogla si joj jucer kad se javila odmah odgovorit pitanjem jel odustaje ili odgadja, cisto da znas. Ovak..ti nakon 24 sata otvaras raspravu o necem sto se da rijesit u par rijeci odmah
2016 11 29
Sorry ali situacija apsolutno nije čudna. Djevojka ti je javila da nemože doći na primopredaju. Dakle nije dogovrila i ne pojavila se. A sad zašto zbog čega, milion razloga može biti. Privatnost ne . Nemora značiti da je odma uhoda i da je baš htjela vaš broj moba Što naposlijetku ne znači da se ponovno javi i kupi artikl Sam laganini :))
2016 11 29
Osim toga vam i piše na profilu da se "možemo lakše čuti na viber..." pa se cura nije ustručavala pitati brojček za isti. Nije neka frka.
2016 11 29
ništ strašno, cura nije mogla. možda je odustala, možda samo odgodila. u svakom slučaju, najbolje da pitate nju.
2016 11 29
Jooj pa to je samo broj mobitela, a ionako velika većina ljudi bez ustručavanja daje broj moba raznim stranicama. Broj se uvijek lako blokira.
2016 11 29
Okej hvala vam puno. Imate pravo, samo ja uvijek idem iz pozicije sebe pa imam krivu percepciju. 😌
2016 11 29
Pitaš samo je li još uvijek zainteresirana i to je to
2016 11 29
Vjerojatno i hocu! Hvala puno > Adriana90: > Pitaš samo je li još uvijek zainteresirana i to je to
2016 11 30