Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Filmovi, knjige, glazba /

Tajna za mlade

Pozdrav, tražim ovu knjigu ako je netko ima i voljan ju je prodati molim vas da mi se javite u poruku :) Je li ju netko od vas pročitao tu ili R. Byrne The Secret? I zanima me što mislite o tom zakonu privlačnosti i tome općenito?
2016 12 26
Nemam za prodati no evo baš mi je drago da je netko pokrenuo ovu temu jer sam zadnjih nekoliko dana totalno u istraživanju tog zakona privlačnosti. The Secret sam pročitala neki dan i moram reći da je knjiga doista odlična i stvarno ima smisla. I sama sam počela neke stvari iz knjige primjenjivati u stvarnom životu i iskreno mogu reći da sam puno sretnija :) <3 Mišljenja će se razlikovati, netko misli da su to gluposti i vražja posla, dok drugi (ja :') ) misle posve suprotno :)
2016 12 26
meni je puno drago pročitat da nas ima više takvih koji otkrivaju te stvari i rade na tome : ) osobno san započela s V.Zelandom i njegovin Transurfingon, i od tu je jednostavno.......... sve krenilo : ) naučila san da privlačimo ono šta i jesmo, tada u ton trenu... i da si, naravno, sami stvaramo svoje slojeve stvarnosti. uz to bez daljnjega ide i poštivanje i priznavanje svojih emocija... odnosno ''sitting with your emotions''... neznan šta bi još nadodala, za svakoga je to drugačije i posebnije, a ostalo zadržavan za sebe (: <3 cure, go 4 it!
2016 12 26
Bas super da nas/vas ima jos☺Ja sam prvo otkrila Anu i Nadu😂one su mi bile putokaz za dalje.Trenutno citam Oshovu biografiju odlicna je knjiga. Preporucam ti Neale Donald Walsch(Razgovori s Bogom a i ostale njegove naslove.Kod kuce sa Bogom mi je jedna od najdrazih knjiga ikad) Tajnu sam citala ali mi je malo iskomercijalizirana.Mozes se uclanit na face u grupu Savrsen Put pa tamo pitat ili mozda cak ako ju netko ima u pdf-u da ti posalje.
2016 12 26
Dobila Tajnu na poklon. Pokusala čitati. Nakon dijela na kojem se spontano nametnula tvrdnja da gladna djeca u Africi umiru zato jer eto nisu u stanju dobro vizualizirati sljedeci obrok,(budale jedne) bacila sam je smeće. Užas. Užas. Užas. I dodala bih bolesnoća. Vrlo bezobrazna bolesnoća od knjige. Zapravo, knjižice.
2016 12 26
Nemam pojma o kakvih knjigama pričate ali ste me zainteresirale svojim komentarima :)
2016 12 26
Imam ja!
2016 12 27
woohooooo! <3
2016 12 28
Ja imam za prodati tu knjigu. :)
2017 01 05
Procitala sam knjigu i pogledala film:) Ima istine u tome;)
2017 01 06