Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Jesu li Dr. Martens čizme tople?

Zanima me iz vaših iskustava jel u martama toplo tokom zime i jesu li one nepropusne? Svaka pomoć je dobro došla jer se dvoumim oko kupnje :D
2017 01 04
Ako misliš na klasične marte, još one sa kapicom, nisu baš tople, a i nisu predviđene za kišu.Ja ih nosim u rano proljeće i jesen kad nije više baš za tenisice i dobar dio zime ako nije prehladno.Za zimu (onu pravu preferiram neke koje imaju krzno (pravo ili lažno) bitno da su tople. Dr. Martens isto ima jako lijep izbor čizama za zimu , koje su futrane. Ako baš želiš klasične, onda obavezno ih nosi na debele i tople čarape.
2017 01 04
Ja sam imala marte i meni su bile zakon! jako kvalitetne,tople i prije svega UDOBNE, nisu promocile, tako da nece ti bit zao ako ih uzmes :)
2017 01 04
Nisu tople. Te klasične.
2017 01 04
Hladne su i neudobne dok ih ne razgaziš. Ne propuštaju vodu, ali moj model je bio onaj bez metalne kapice i naprijed na pregibu su se napravili prorezi nakon nekog vremena pa su propuštale vodu.
2017 01 04
Meni su bile i tople i mogla sam bez straha od propuštanja u njima po dubokom snijegu. ALI, (ako govorimo o klasičnim martama), neudobne su (jer su jednostavno, teeškei masivne ) za snijeg, a o poledici da i ne govorim, ta je guma dušu dala za past na ledu.. :')
2017 01 04
Dr. Martens ima više modela čizama, možda bi pomoglo da specificiraš na koje misliš :) Klasnične marte...pa meni nisu tople, ali se nose na 2 para čarapa, pa ajde. Mislim, nema te šta grijat na njima, koža izvana, koža iznutra, nema tu "futrice" da te grije. A baš da su udobne...a ono, ovo što adriana kaže, teške su fest i treba im vremena da se razgaze i "slome" prema tvojoj nozi. Ali što se promakanja tiče, meni nisu nikad propustile, a nosila sam ih po snijegu, bljuzgi i kiši.
2017 01 04
Klasicne nisu tople. Jedino ako imaju koji model sa podstavom
2017 01 06
Mislim da svi i pričamo o tom modelu. To zaista nisu tople čizme. Već dugo ih doduše ne kupujem no imala sam svojevremeno dva - tri para. Također, sve su mi popucale na pregibu stopala i bile mi dugo neudobne (kako su cure rekle dok ih se ne razgazi). Al kaj ćeš, lijepe su, kaj je, je :) Nepropusne jesu. Jedne od rijetkih. Onak, po lokvama sam znala gazit u njima.
2017 01 06
Ne propustaju i sigurne su za kisu ili snijeg. Ali tople nisu. Preporucam krznene uloske kupiti i staviti da griju bar odozdola. Jos nesto sto je meni smetalo - uvijek mi je nekako puhalo odozgora jer je tesko toliko stegnuti vezice da hladnoca ne bi mogla prolazit gore kod jezika.
2017 01 06
U njima te nema sta grijati.... koliko god udobne bile, hladna loza ne može grijati nikako.... jedina opcija su ti termo čarape ispod. 😉
2017 01 06
Bas cudno, meni su tople a nosim normalne stopalice, uvijek! Inace sam dosta osjetljiva sto se tice hladnoce, a moram svako jutro oko 6 sati stajati na cesti jer cekam bus i sigurno ih ne bih nosila da mi nisu tople.
2017 01 07
> dumb_justhappy: > Bas cudno, meni su tople a nosim normalne stopalice, uvijek! Inace sam dosta osjetljiva sto se tice hladnoce, a moram svako jutro oko 6 sati stajati na cesti jer cekam bus i sigurno ih ne bih nosila da mi nisu tople. Stopalice u martama na -15 ? :o
2017 01 07
Ako ih namjeravas kupiti, draga, nemoj. Novi modeli su katastrofa. Ja sam kupila nove, iza se koza pocela borati i napravila mi zuljeve i rane. Katastrofa. Imam jedne nove i stare koje sam kupila broj vece jer sam mislila da ce mi noga narast. Uzas, noviji modeli imaju jako tvrdu kozu ko kamen, zuljaju, ne mogu ni hodati normalno u njima.
2017 01 07
> Blliss: > > dumb_justhappy: > > Bas cudno, meni su tople a nosim normalne stopalice, uvijek! Inace sam dosta osjetljiva sto se tice hladnoce, a moram svako jutro oko 6 sati stajati na cesti jer cekam bus i sigurno ih ne bih nosila da mi nisu tople. > Stopalice u martama na -15 ? :o Hehe, da. Ne podnosim visoke carape.
2017 01 07
1 2