Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Moze savjet?

Drage curke, nasla sam se u nezgodnoj situaciji ovdje, mislim ne mogu nista osim dati negativnu, ali da cujem vasa misljenja. Kupila sam od djevojke haljinu, cijena je pisala 90 kn. Pitala sam moze li 90 sa ptt, na sto ona kaze 100 sa ptt, i ja pristanem, racunam nasle smo se na pola puta i dala mi je popust 5 kn. Nista nije javljala danima nakon uplate i ja ju pitam da li je poslala, a ona kaze da je jos prije 4 dana i zar jos nije stiglo. Kazem nema nista za mene na tisku, a ona kaze da je slala postom. I sad je nastao problem jer sam joj dala podatke za tisak da salje tiskom, ali ona je poslala postom i to za 5 kn na moju adresu koja je na osobnoj, no ja vise ne zivim na toj adresi niti u tom gradu. Podatke sa osobne moram napisati jer zena provjerava. Predlozila sam da mi vrati novac jer ce se njoj vratiti haljina, no ona me nazvala lazljivicom i neka mi netko drugi podigne haljinu u posti. U posti ne daju posiljku nikome, nego moram osobno doci. I sad bih ja trebala platiti jos put a to me kosta koliko i haljina. Nije ona znala da ja ne zivim na toj adresi, ali je znala da zelim slanje tiskom i da je tisak skuplji i kad se trazi popust valjda trazimo popust na sam predmet a ne na postarinu da se salje sto jeftinije. Jer po tome nisam ni dobila popust nego sam jos dala i vise. Smatram da je ona pogrijesila i da bi mi trebala vratiti novac, a njoj ce se vratiti haljina a vjerojatno se vec i vratila.
2017 01 25
Pa valjda je trebala javit odmah kad je poslala, a ako si dala tisak sifru jasno da je tako trebalo slati, pa sad ako nije bilo jasno mogla je pitati.
2017 01 25
Neznam zasto je slala postom ako si joj dala tisak podatke?
2017 01 25
a zasto jednostavno nisi pitala jel moze slanje tiskom? meni prije davanja podataka nekako logicki ide da se pita kako se salje jer o tome ovisi i cijena..naravno i onda je pomalo kriva jer je ignorirala to sto si dala tisak podatke ali ne u potpunosti jer joj ti nisi rekla da ne zivis na adresi koju si napisala
2017 01 25
> lorenaMil: > a zasto jednostavno nisi pitala jel moze slanje tiskom? meni prije davanja podataka nekako logicki ide da se pita kako se salje jer o tome ovisi i cijena..naravno i onda je pomalo kriva jer je ignorirala to sto si dala tisak podatke ali ne u potpunosti jer joj ti nisi rekla da ne zivis na adresi koju si napisala A koga se tiče gdje netko živi? Šalje se na adresu gdje trenutno stanuješ, odnosno onu koju ti prodavač kaže. Pa ima masa ljudi koji ne žive na adresi na kojoj su prijavljeni.
2017 01 25
žalosno što je došlo vrijeme kada na ovim krpicama moraš provjeravati svako napisano slovo i unaprijed predvidjeti svaku moguću manipulaciju. bez obzira što ne živiš na adresi koju imaš navedenu (zar bi se bilo kome od nas trebala opravdavati zbog toga??!!) ...i što nisi 5 puta pitala prodavačicu da li će ti stvarno poslati tiskom, ako si joj poslala podatke za tisak... od prodavačice je jadno što odmah nije rekla kako će joj biti jednostavnije ili jeftinije poslati poštom. ehhh...ali da je to rekla, njen "popust" više ne bi tako dobro izgledao, zar ne? po meni, svjesno varanje. za negativnu. i tebi škola za ubuduće da 10 puta provjeriš svaki mogući korak s druge strane.
2017 01 25
Svojevoljno je poslala poštom! Što nije bio dogovor, ako ste dali podatke tiska, a ona ništa nije napisala na to, znaci da je pristala, ovo je čisti bezobrazluk! Ako daješ popust, to ne znači da šalješ kako hoćeš! Obavezno tražiti povrat!
2017 01 25
Da trebala je javit kad je poslala ali nije. Ja sam dala podatke za tisak i racunala sam dala mi je 5 kn popusta jer sam trazila popust, da uplatim samo cijenu haljine a ona da mi da popust u vrijednosti 15 kn jer sam dala tisak, a ona kaze moze za 100 sve skupa. Pa sad kad ti netko da podatke za tisak logicno da zelim da mi salje tiskom, inace ne bih ni davala podatke tiska, a i ako je vec slala postom trebala je preporuceno za te novce koje sam joj uplatila. Tako bi mogla doci u postu sa potvrdom i reci da stopiraju, a ovako ne moze nista.
2017 01 25
> laralarita: > Da trebala je javit kad je poslala ali nije. Ja sam dala podatke za tisak i racunala sam dala mi je 5 kn popusta jer sam trazila popust, da uplatim samo cijenu haljine a ona da mi da popust u vrijednosti 15 kn jer sam dala tisak, a ona kaze moze za 100 sve skupa. Pa sad kad ti netko da podatke za tisak logicno da zelim da mi salje tiskom, inace ne bih ni davala podatke tiska, a i ako je vec slala postom trebala je preporuceno za te novce koje sam joj uplatila. Tako bi mogla doci u postu sa potvrdom i reci da stopiraju, a ovako ne moze nista. Ako je slala obično, nema ni dokaza da je poslala (ako je poslala)..
2017 01 25
Pokusala sam lijepo objasniti da se meni ne isplati ici po haljinu u drugi grad, a ne znam ni gdje je da li se vec vratila itd jer kad se salje obicno a ne preporuceno nema nikakvog traga, no ona me pocastila lijepim rijecima i vise ne odgovara.
2017 01 25
> Ako je slala obično, nema ni dokaza da je poslala (ako je poslala).. Upravo to! Sumnjivo je da netko ne javi da je poslao paket? ok dan, dva, ali četiri? hmm...
2017 01 25
Da li je poslala ili ne, to ne mogu tocno znati, ali pretpostavljam da je jer sam zamolila nekoga da mi ode do tog sanducica i kaze ima neki papir unutra. A sad sta je to ne znam jer ta osoba nema kljuc od sanducica. I da izvuce taj papir ne daju u posti bez osobne. A da, i rekla je jos da je mislila da ce mi bit ok da salje postom obicno jer je to samo haljina 😂😂😂 Mislim ko da je bitno sta je, ako sam to platila zelim to i dobiti
2017 01 25
Sve vise ovakvih situacija radi cega..5kn ,:(
2017 01 25
Ma da, prestrasno. Pa da je rekla haljina kosta 90 i ni lipe manje ja bih uplatila 105 a ne 100 i dobro. Nego ovako postupit. Kuzim ja da se ona mislila napravit blesava i poslat postom jer joj je tako jeftinije jednostavnije ili ne znam sta, ali nije racunala na to da ja nisam na toj adr a kamoli u tom gradu. Ali kad je vec tako napravila i haljina joj se vraca, smatram da bi trebala vratiti novce.
2017 01 25
Da ono netko ti da šifru tiska a ti šalješ poštom bez dokaza😥 ma tuka sta rec
2017 01 25
1 2 3 4