Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Vaša preporuka za prekrivač

Drage dame i gospodo :-D Voljela bih čuti vaša iskustva s prekrivačima/ jorganima/ plopunima.... ili kako god vi to zovete. Uskoro se selim i trebam kupiti prekrivač 200x200. Pošto nemam baš iskustva s kupovinom prekrivača mogu se osloniti samo na cijenu, preporuku trgovca i sastav. Sve troje meni osobno slabo znači. Voljela bih da me vi usmjerite svojim iskustvima kao ne bih lutala previše tražeći nešto kvalitetno i povoljno. Na perje sam alergična tako da takva vrsta punjenja ne dolazi u obzir. Voljela bih da prekrivač bude zbilja topao, ali ipak da se ne preznojavam...ma razumijete me. :-D Nešto normalno što ima funkciju i ugodno je za spavanje. :-) Hvala <3
2017 01 29
Ja imam sve Odeja.. i super su. Koliko para toliko muzike.. antialergijski neki bez perja.. Mislim da moji imaju Kronborg punjenje guscje perje al su ti oni jako skupi . Blizu 2 tis kuna.. al malo pa malo bude akcija u jyisku di imaju dobre popuste na to..ali imas masa vrstavi bez perja..
2017 01 29
Ja isto imam Odeja i stvarno su super :)
2017 01 29
Na mom pise BPD neznam koja je to marka.220*240 u dva dijela .tanji za ljeto malo deblji jesen i proljeće .kad se spoje drukerima je zimski (jako topal ,soba na sjeveru kod otvorenog prozora zna biti i 0 ali nema zime ispod njega)
2017 01 29
Odlično! :-) Ima li tko kakvih iskustava s Dormeom? U trgovinama (Plodine, Kaufland) mi se njihovi jastuci čine dosta tanki i loši. Slobodno mi preporučite i madrac i jastuke. :-D Sve mi zapravo treba!
2017 01 29
Ikea, Metro ili Yisk Ja obično kupim u Metrou, za 200x200 cijena je oko 250 kn i pristojni su Gledaj da ti je poplun izvana pamučni Jedino je skupo kemijsko čišćenje, oko 200 kn, pa se više isplati kupiti novi, imam perilicu 6 kg pa mi ne stane unutra Jastuke mogu preporučiti Wellpur iz Yiska, imaju perivu gornju navlaku i ugodni su za spavanje o:)
2017 01 29
> marianne59: > Odlično! :-) > Ima li tko kakvih iskustava s Dormeom? > U trgovinama (Plodine, Kaufland) mi se njihovi jastuci čine dosta tanki i loši. > Slobodno mi preporučite i madrac i jastuke. :-D > Sve mi zapravo treba! Moj je kupljen kad i hespo madrac i navlaka za madrac.pa je moguce da je neka njihova linija .dormeo nisam probala (i jastuci su hespo)
2017 01 29
Nama odgovara iz Posteljina HR..prekrivač je lagan... imam na cvjetiće... inače ima raznih dezena, on je dekorativan..srednje debljine..i gore stavimo deku...neko ga koristi samo za prekrivanje kreveta..
2017 01 29
Ikea jastuk s memorijskom pjenom, to mi je od friškijih kupnji...odličan jastuk. Potpis da biraš jastuke s gornjom perivom navlakom. Moj poplun je gotovo sigurno iz Metroa, ali sam ga tako davno kupila da se više ne mogu niti sjetiti. I što kaže Sanjaurban, cijene su vrlo ugodne.
2017 01 30
> hanami: > Ikea jastuk s memorijskom pjenom, to mi je od friškijih kupnji...odličan jastuk. Potpis da biraš jastuke s gornjom perivom navlakom. > Moj poplun je gotovo sigurno iz Metroa, ali sam ga tako davno kupila da se više ne mogu niti sjetiti. I što kaže Sanjaurban, cijene su vrlo ugodne. E super preporuka za jastuk,baš moram kupiti nove. :) Inače poplune imam Odeja i odlični su,a imam i dva Dormeo od bambusa isto za svaku pohvalu.......
2017 01 30
jysk, posteljina.hr
2017 07 28