Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Problemi s Poštom

Ovako,ja sam od nedavno ne Krpicama. Prvi put rekla sam čuti da joj šaljem prioritetno i da uplati dodatnih 10 kn a ja sam morala nadodati još 40. Danas idem u postu i kažem joj obično slanje i da će primatelj platiti poštarinu i ona meni HP Express i kaže da će platiti 40 kn cura. Ja sam se ispričala curi i sve jer stvarno nerazumijem kakve su to gluposti i pljačka. Ne znam način na koji da šaljem sljedeći put a da postarina nije preko 20 kn i na koji način da doma izlažem pošiljku?
2017 02 07
> Karla0305: > Ne znam način na koji da šaljem sljedeći put a da postarina nije preko 20 kn i na koji način da doma izlažem pošiljku? Šalji preporučeno. Za vaganje pokušaj koristiti vagu.
2017 02 07
Obično prioritetno je jedno, i to je najejeftinija opcija, a samo preporučeno je nešto drugo... Treba naglasiti "obično", ali je i rizik jer ako se paket izgubi pošta ne preuzima odgovornost...
2017 02 07
I ako sam dobro shvatila, cura je tebi uplatila za artikl i za prioritetno slanje, a ti si njoj poslala HP expressom koji će ona morati platiti iako nije tražila takvo slanje?
2017 02 07
To se i meni događalo par puta stoga sam hrvatsku poštu prekrižila zauvijek. Najbolje šalji sve tiskom, najjeftinije i najsigurnije, barem znaš na čemu si i da neće biti dodatnih troškova.
2017 02 07
Ne kužim kako se tako nešto može dogoditi. Karla kaže da je kada je prvi puta slala tražila prioritetno, a službenica na pošti joj je naplatila hp express. Karla je jednostavno mogla reći da ne želi express i problem bi bio riješen. Isto je i s tim današnjim slanjem. Karla je tražila da primatelj plati poštarinu, službenica u pošti je rekla da će primatelj platiti 40kn. Karla je opet mogla reći da nije tražila takvo slanje. Može se dogoditi da osoba traži prioritetno, a službenica ponudi HP express kao bržu i sigurniju opciju. Netko tko nema iskustva će pristati na to i platiti. Ne znam je li se to dogodilo i s tobom, ali svakako cura kojoj si paket poslala ne treba platiti slanje koje nije tražila i nadam se da ćeš joj ponuditi nadoknadu.
2017 02 07
Kroasan slažem s tobom. Koliko god okrutno zvučalo, ali nije samo stvar u tome da se nešto proda, već da se i informira o svim mogućim opcijama slanja putem pošte ili Tiska kako ne bi imao problema sa kupcima, jer je normalno da nitko ne želi potrošiti na poštarinu više nego treba. Sjećam se kad sam prvi put trebala nešto slati preporučeno putem pošte da sam tražila po internetu objašnjenja što i kako. Pa toliko možeš biti zainteresiran da se prvo raspitaš ako nešto ne znaš.
2017 02 07
Tako i ja koliko mogu provjerim na internetu. Isto tako se može pitati i službenicu u pošti koja može točno objasniti sve vrste slanja. Osobno uvijek biram internet jer ne volim razgovarati s ljudima.
2017 02 07
> kroasan: > I ako sam dobro shvatila, cura je tebi uplatila za artikl i za prioritetno slanje, a ti si njoj poslala HP expressom koji će ona morati platiti iako nije tražila takvo slanje? Ona je platila samo majicu 40 kn a poštarinu će platiti kada joj stigne paket. Ja nisam znala koliko joj može doći,mislila sam oko 15 kn možda ali bas 40
2017 02 07
> Karla0305: > Ona je platila samo majicu 40 kn a poštarinu će platiti kada joj stigne paket. Ja nisam znala koliko joj može doći,mislila sam oko 15 kn možda ali bas 40 Kada ti je teta na pošti rekla iznos trebala si pitati zašto je cijena tako visoka i odbiti takvo slanje i zatražiti povoljnije :/
2017 02 07
Sve znam i jedino sto mogu reci je da se nisam snasla. Sve je polijepili već i samo rekla 40 i nisam se snašla u tom trenutku. A i one su kakve jesu. Uglavnom hvala vam puno na odgovorima. ❤️
2017 02 07
A dobro, sada znaš za drugi put :) Samo nemoj da kupac ispašta zbog toga što se ti nisi snašla ;)
2017 02 07
I na koji ste način riješile to? Kupac je ipak htio dodati 40kn za poštarinu i preuzeti pošiljku ili ste se dogovorile da vratite kupcu taj iznos?
2017 02 07
> Lunass: > I na koji ste način riješile to? Kupac je ipak htio dodati 40kn za poštarinu i preuzeti pošiljku ili ste se dogovorile da vratite kupcu taj iznos? Bila sam taman krenula joj ponuditi da ću ja platiti pola ali dočekala me njena poruka u kojoj mi je napisala da se me brinem,jer da se i njoj to desilo i da nema problema da će platiti.
2017 02 07
Onda dobro, čak ste i odlično prošli. Jer pretpostavljam da većina ne bi pristala na toliku poštarinu :")
2017 02 07
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija