Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

E BAY - KVALITETA

curke, kakva imate iskustva sa kupovinom preko e baya, konkretno mislim na tekstil, pulovere, "kožne tajice", haljine, jakne..., znači ne markirano, nego baš od kineza..na fotkama mi to sve super izgleda,al se bojim kakva je kvalieteta i da li veličine kako su u opisu stvarno jesu takve?
2017 02 08
uglavnom ti je koliko para toliko muzike, ako uzmes ono najjeftinije nemoj ocekivati kvalitet.
2017 02 08
> suzana222: > uglavnom ti je koliko para toliko muzike, ako uzmes ono najjeftinije nemoj ocekivati kvalitet. Upravo tako,ako majica ili haljina stoji nešto super jeftino,na slici izgleda ok,kad stigne druga priča,mislim da se više isplati uzeti nešto malo skuplje jer se ponekad iznenadiš koliko je dobro a opet nisi puno platila s obzirom na cijene u trgovini kod nas.Ja osobno izbjegavam e-bay imaš super web dučana koji imaju super cijene i modernu odječu npr.asos,new look,bohoo itd..
2017 02 08
uzimala sam nakit, maskice za mobitel, neke kućanske stvcarčice, igračke za malog i sve je bilo super čak i kvalitetno..zato pitam..e sad pulover npr: za 200kn i nije baš jeftin pa nije valjda da dobijem smeće..ovo sa linka mi je presmiješno..mislim da su to izuzeci..jer opet gledam povratne i vidim da su ljudi zadovoljni..
2017 02 08
hahaaaha, a kombinezon :')
2017 02 08
> Sandrlje: > hahaaaha, a kombinezon :') Kombinezon je špica! :')
2017 02 08
Tepih je vrh!!! Moja su iskustva odlična.
2017 02 08
Kvaliteta je užasna ali ako kupim džemper od 30 kn sigurno ne očekujem da cu se valjati u kasmiru.. iako, stvari koje su skuplje (200 kn si spomenula) često budu i kvalitetne.. ja ne bih davala toliku cifru na slijepo ali čula sam da kad platiš dobiješ ok kvalitetu :) meni za majice i haljinice od 15-30 kn za po ljeti vrh :)
2017 02 09
ma sve je to relativno..znala sam preko manga naručivati..naravno isto na slijepo ( ne vidiš uživo, ne opipaš materijal) i ponekad dođe takvo smeće koje se raširi i ofuca u roku par mjeseci, isto tako i sa asosa..očito stvar procjene i sreće ;)
2017 02 09
ja dosta narucujem s ebay-a. ne mogu rec da iman losa iskustva sto se tice kupovine robe. npr. ljetna roba, majce, haljinice od sifona ko sto comeStai kaze budu bez problema, ljetna roba je ocekujes i trazis da bude tanko, lagano.. Za zimsku robu e tu vec tribas malo vise promatrat, gledat, trazit, da dodjes do kakvih realnih slika i naravno citat sve. bila mi je super stranica dresslink, kupac je u komentare moga ostavit slike i video recenzije, al sad su redizajnirali stranicu pa mi se bas ne svidja :). Meni se desi zajeb samo sa velicinom, krakata sam i nikako se ne uklopim u neke tamo ispisane mjere, eto cisti primjer jakne na mom profilu, sva sritna se petsto puta izmjerin, premislin oko kupnje ona dodje i ne pase... nekad sestra profitira kad mi bude malo, a nekad mora na profilu zavrsit. :D
2017 02 09